Mesut ozil tarafından yazılan gönderiler
-
-
Evet güzel görüntüler uzunca bir sğuk süreç verdi ama halen istenilği gibi değil bize sağlam 500 hp lazım inşallah sinan başkanın 25 ocakki model güncellemelerine kadar toparlar.
-
Onlar detaylar çağrı ona takılma karadenizli doğulu inip batıya kayan cinsten bu başkanın gösterdi sistem yeterki ne şekil olursa olsun gelsin yağışa takılma.
-
3-10 şubat düne göre bir tık düzelmiş yüksek yakın olduğuna bakmayın.
-
Bu yılan değil mübarek kobra anakonda.
-
Eline sağlık Mesut ozil
Güzel günlerdi be
Başkan 6 yaşlarında nasıl bir manyaklıksa televizyonsan saat başına 5-10 dk kala havaduruma bakardık rahmetli gökhan aburu izlerdik.
-
Ben böyle tam safkan sibirya sistemi görmedim 2012 4 şubat kaçmıştı o olsaydı gene bu sistemle aşık atamazdı
-
Bunlar güzel görüntüler. Sabahla alakası yok yapının,sibirya kutup bileşimli yer sıcaklığı efsanesi olabilir.2006 22 ocak aklıma geldi 2 metre sıcaklık efsanesiydi.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Kopyala yapıştır sitede sıkıntı eder genelde.
Şimdi görünse bile bir iki gün sonra sitede sadece kodları kalır, görüntü kaybolur..
İndirip buraya atmak en güzeli, eline sağlık Mesut ozil
Evet indirdim masaüstüne siteye sürükledim.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bende gözükmüyor
Başkan kopyala yapıştır yaptım neden gözükmüyor bilmiyorum.
-
-
Aybaşı uzun vadede görüntüler iyi gelmiş ama yetmez.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.