ECMWF sabah batılı geldi. GFS bu sistemi 384'te gördü ve buraya kadar getirdi. Benim gözümde GFS çok net kazandır.
Aguney tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ah be Zonguldak'ım üzümlü kekim ne hale geldin kar haritasında Semih Ö. Zonguldakli67 😥
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. GFS sabah gibi gelir inşallah. GFS daha iyi Zonguldak için.
-
Ya Batı Karadeniz, ya Marmara... İkisinden biri üzülecek. GFS sabah sistemi doğulattı ver Marmara üzülecek diyor, ECMWF ise Batı Karadeniz'i üzecek...
-
İstanbul tayfanın her güncellemede 5km. batıladı, 10 km. batılı gelecek yorumları irrite etmeye başladı artık. Batı Karadeniz deyim ama bırakın kardeşim. Ne kadar batılarsa batılasın Ege'de şu basınç diziliminde siklon PATLAMAZ... Bırakın hayali.
-
Kıbrıslılar -8 ile tanıştı: ))
-
Spoiler yemeyelim diye Twitter'a girmiyoduk ki, en heyecanlı yerinde kar haritası geldi...
-
ECMWF erken soktu soğukları.
-
İç bölgeler 19 Şubat'ta kar alıyor. En azından kuru soğuk çekmeyecekler. 20 Şubat'ta Karadeniz sahilleri kar almaya başlar.
-
ben olumlu bir şey görmüyorum bu tabloda
Akşam güncellemesini takip ettin mi? Akşama göre her türlü daha iyi.
-
Akşama göre çok daha iyi. AB'ler kurtardı.
-
AB patladı, hadi vakumla soğukları.
-
AB biraz geç patladı sanki.
-
GFS verse ECMWF vermiyor. ECMWF verse GFS vermiyor. Bunlar ne zaman ortak paydada buluşacak.
-
AB'lerin patlaması güzel oldu.
-
Öğlen güncellemesinde patlamayan siklon bu kez güzel patladı.