Gazze'de ateşkes ilan edildi. Bu haber ile mutlu olduk.
Karda gelse Allah'a bin kez elhamdülillah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGazze'de ateşkes ilan edildi. Bu haber ile mutlu olduk.
Karda gelse Allah'a bin kez elhamdülillah
Ayın 23 takip edelim ondan sonra ay sonu Şubat başı biz Allah'tan ümit kesmeyiz bu yıl İstanbula kar gelecek inşallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yağış haritada o çizgiler kar dimi hocam?
Gfs 22 de bir şeymi deniyor benmi yanlış görüyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocalarımızda yardım etsinler o morluğu çekelim
Allahım karı en yakın zamanda nasip et bize amin
En iyisini Allah bilir.
Ama modeller iyi yoluna giriyor sanki sabah ecmwf gfs den iyi çıkmıştı ayın 19 Soğuğu biraz daha batıya çekelim yardıma gelen varsa dua etsin🙂↕️😌
120. saate girene kadar her şey olabilir. Icon bizden yana belki GFS de döner.
İnşallah
Soğuklar neden girmiyor ülkemize ya artık zincir vurulmuş durumda bu kadar şansızlık olmaz
La havle Vella kuvvete illa billah
144 saatte verdiği değişime bak ulan GFS seni model diye takip eden kendime teessüf ediyorum.
Bende takip ediyorum abi sence o soğuk topu verirmi?
Sistemi geliyor noldu
Eren Eline sağlık sabah erkenciğim ben
Abi durum ne ne olur sence tahminin nedir?
Modeller bizimle dalga geçiyor resmen bune böyle ya.
Kim büyü yapmış?
Ya 3 Ocağa kadar bunlar değişir değişir değişmezse
gerçekten özelikle İstanbul'a ülkemize büyü yapılmıştır.
Ama sanki ecmwf güzel gelmiş siz ne diyorsunuz hocalarım?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ya bune aga
Ya şu aramızdaki duvara bak sanki dünyanın üstünde biri soğuğu çekiyor insene mübarek ne bekliyon orda.
Herkes Yılbaşını Kutlarken,
Kar için Dua eden ekip Buradamı👀
Yeni yılımız Hayırlara Vesile olsun.
Allah dualarımızı kabul etsin. Amin