Bu risk Noa göre var %40 bir ihtimal bu yüzden nereye gideceği belli değil gönül ister ki Kayseri civarında bir siklon çıksa 990 MB sistemi Marmara odaklı yapar
Hani kış bitmişti
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu risk Noa göre var %40 bir ihtimal bu yüzden nereye gideceği belli değil gönül ister ki Kayseri civarında bir siklon çıksa 990 MB sistemi Marmara odaklı yapar
Hani kış bitmişti
Astana zaten şu an mevsim normallerinin hayli üzerinde.Yani kafkas riski bu parametre ile anlaşılabilecek bir risk kesinlikle değil hocam.Oranın makulü zaten -15 ve -20 aralığı bu tarihlerde ,ki -20 lik senaryo sayısı da oldukça az.
Polemik yaratmayacağım,demek ki bu sefer de ben yanıldım,iyi günler.
Bu abinin derdini anlayamadım.Gergin birisi galiba
bu gelsin seneye boş geçsin başka bir şey istemem
sus beee
ağzından yel alsın kardeşiimmm.Hep gelsin başımızın üstünde yeri var .
Güncel ilerisi için sıcaklıklsr yükselişe geçiyor gibi umarız düşer hepsi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu bariz sıcak çıktı hocam.Henüz vakit var ve çok uçlarda gezen senaryo var 1-2 tane.Geçmişte o tek kalmış senaryoların bile kendine çektiği olmuştur.Neden olmasın.Enseyi karartmayalım bol dua edelim.
Birde Sinan hocanın haftalardır işaret ettiği gibi geliyormuş
direk cumhurbaşkanlığına adaylığını koy %50 +1 garanti
Burak hocam ,halen kötü his var mı içinizde,endişelenelim mi
Burak hoca 2012 yi ben neden hep izlanda kökenli diye hatırlıyorum.O zaman ki sistemler silsilesi izlanda kökenli değilmiydi ?
Yüzde yüz aynısı olacak değil ya .
Yarısı 40 cm kar İnşallah diyelim hocam .
Şubatta ana çıktılarda
Abicim saygılar , neredeyse muğlaya inen -20 lik 850 sıcaklığı benim bildiğim ve bilinen tarihte yok.Bağışlayın ama bu olursa ve yağışta yakalanırsa ,muhtemeler 87 zaten tarih olur üstüne 1907 - 1929 ve 54 kışları da tarih olur.Zira bu soğuğa öyle bir tepki ab si oluşur şi akdenizde , tabirimi mazur görün lavman yapılmış gibi ne var ne yok yukarıdan aşağı çeker o yüzden bu senaryo ve ılasılık maalesef % 0