kastamonuda gene çıt yok nasıl bi memleket arkadaş burası ya taşınacam burdan
wolwerinccs tarafından yazılan gönderiler
-
-
konumum gene rezillik yaşıyor yakın civarda ki şehirler yıkılırken biz boşta kaldık bu sistemi böyle kapatmak en iyisi sanırım bu senede çöp oldu malesef.
-
Benim şehrim gene hüsran herkes kopuyor kar fotoları ve videoları atıyor bizim buralar güneşli evde ki kedi fırsat bilip balkonda güneşleniyor
-
Bugün batı karadeniz Showunu yapacak yarın doğu karadeniz Showunu yapacak 25 ine kadar Karadeniz bölgesinde aralıklar kar yağışları devam edecek
Evet hangi şehirlere kaç cm kar yağdı?
hocam kastamonu an itibari ile tek tük uçuşlar var yerde örtü malesef yok ama dediginiz gibi show bekliyorum bakalım nasıl bi kar görecegizi ilerleyen saatlerde.
-
kendi konumum adına konuşayım hava güneşli biraz daha zorlar ise denize girmelik olacak o derece uv ışınları var
-
HAYDİ BİSMİLLAH hayırlısı olsun inşallah abilerim
Allah bol bol yağış versin mübarek gecemizde
başlıyormuyuz hocam allahın izni ile .
-
Batı Karadeniz yarın öğleden sonra şaşıracaksın.
ne gibi hocam tam olarak
-
Yarın batı karadeniz Show yapacak sırayla herşey
bu mesajınız baya mutlu etti hocam umuyorum ki kendi şehrim adına güzel bir yagış görmüş olurum
-
Fena acı bir soğuğunuz var ama yarın gece biraz fazla yağış şansı ve Cumartesi gecesi de var yağış ama az çok ne kadar olabilir?
En fazlası ve güzeli olsun inşaallah
sizce hocam bugun akşam ve gece ne olur yağış haritaları yagış var diyor ama radar bomboş çözemedim
-
kastamonuya gelen kütleler eriyip giremiyor gene şaşırmadık kastamonu adına foss çıkan bi sistem oldu
-
Dur bakalım daha sistem girmedi ülkeye ohoooo siz bu sabırla bu yaşınıza kadar iyi gelmişsiniz
hocam bir taraftan heycan yaşayıp bir taraftan hayal kırıklıgı gibi oldugu için heycandan sanırım
-
sayın hocalarım son görüntülere göre kastamonu merkez kısmı ne olacak derseniz 3-5 havada kar gördük ama hiç denildigi gibi 15-20 cm bi kar göremedik daha ?
-
kastamonu gene rezillik yaşıyor sistemden arta kalanlar geliyor kar yok yağış yok gelen kütleler şehire girmeden eriyor günler önce 50-60 cm diyorduk bugun 10 20 cm diyoruz oda hikaye 5cm bile olmayacak açık ve net
-
hocam kastamonu merkez ne olur
-
pek anlayamadım acaba kastamonuya ne olacak arkadaşlar iyi bir sistem etkisi alır mı yoksa soguk ile mi geçinecek