adamdankar tarafından yazılan gönderiler

Hadi bakalım yapın şovunuzu. Bu gece uyku haram...

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

WRF Model Harita: Günlük Yağış Haritası

Bu çıktıya göre büyük kütlenin kaymağını kuş uçmaz kervan geçmez çatalcanın köyleri alacak gibi. Muhtemelen başakşehir beylikdüzü- silivri vs de nasiplenir ama geri kalan ilçelerde özellikle boğaz hattı ve anadolu yakasında EKSTREM bir yağış gözükmüyor (Umarım kütle biraz doğulayıp il genelini kapsayacak hale gelir). Yağacak olan 3-5 cm kar da yarın öğleden sonra gözlerimizin önünde şapır şapır erimeye başlayacak, sonra minik bir kütle, 15 dklık bir yağış, 3 saatlik güneşlenme ardından havada süzülen yerde tutmayan 3-5 kar tanesi ve kapanış... Ne bir beklentim kaldı ne bir hevesim a dostlar. Moral bozmak istemiyorum ancak beklentilerinizi minimize edin özellikle güney ilçelerde oturan kar delisi arkadaşlarım. Ne çıkarsa bahtımıza diyip sokak lambasını izleyelim. Varsın yağmayan kar utansın :)

Dün gece bayrampaşaya denk gelen ısrarcı 1-2 DEK bantı sayesinde 5 cm'lik bir örtüye kavuştuk. Ancak sıcaklık sorunundan ötürü erime çoktan başladı. Ara sokaklar tamamen açık arabaların üstündeki karlar hala direniyor. Erime hızlanmadan birkaç parti daha yağış almayı umut ediyorum ancak radar şuan için pek iç açıcı değil. DEK'lerin organize olmasını beklemekten başka bir çaremiz yok. Umarım ilerleyen saatlerde anadolu-avrupa ayrımı olmaksızın herkes çok güzel kar alır.