dikkatli olmak lazım öncü deprem falan
Dr.Selamet tarafından yazılan gönderiler
-
-
Doğum gününüz kutlu olsun Whisper abi....:kary::sıcak:
-
Madem herkes kendini tanıtmış ben de 14 yaşındayım.. Aslen Giresunluyum.. Herkes meslek hayalini söylemiş siz şaşırabilirsiniz fakat tercihim subaylıktan yana olacaktır. Ben de diğer fertler gibi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bir subayı olacağım.. Bu konuda askeri strateji kitapları ve tarih ilgi alanımdır. Her zaman ki stratejim; Napolyon Bonapart'ın dediği gibi: "düşman arkası manevra olacaktır." Kaynağım, hocam Sun Tzu, Carl Von Clausewitz, Annibal, Sezar, Iskender, Timur, Alparslan, Köprülü Fazıl Paşa, Fatih Sultan Mehmed, Napolyon, Halil Kut, Mustafa Kemal Atatürk ve Osman Pamukoğlu'dur. Peki, benim bu forumda ne işim var? Hepiniz gibi kar sevdam için burdayım.. Saygılarımla.. Sağolun. :tr:
-
En yüksek=13
En düşük=2 -
Hayırlı olsun
-
-
Böyle olması imkansız:) Eğer böyle olacaksa Mevlam sonumuzu hayır eylesin.. Yani dilim damağım tutuldu.. Neyse ben bu konuyu çok değerli olan Adminlere bırakayım..
-
-
Adıyaman
En yüksek=10.4
En düşük=0.7 -
@UsTaD Allah analı babalı büyütsün inşallah. Vatanımıza ve devletimize hayırlı olsun. Doğru sözlü, hak yedirmeyen, gerekirse cesur;gerekirse de bizi örten yorgan gibi olsun.Uzattım baya aklım Dede Korkut Hikayelerine gitti.
-
Sinan Usta bunu mu kastediyorsun?
-
13.01.2018
En yüksek=5.2
En düşük=-2.9
Sıcaklık Kırklareli tahmini. -
ŞUBAT ORTALAMASI
-
Bunu ben değil bazı bilim adamları (küçük zümre) söylüyor.
-
Ben mini buzul çağına olacak derken 2020'den itibaren kademe kademe inecek olan sıcaklığı söylüyorum. Hemen de pay almaya çalışmayın!!