Eren kardeşim bak, son 3 yılın Eylül ayı ortası 850hPa değerleri;
cuhara tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aslında mevzu Eylül ayında sıcak havaların da olabileceği. Geçmişte oldu ve olacak da. Sıcaklıklar 30 dereceyi çok rahat görebilir Eylül ayında. İstanbul gibi bir merkez de görmüştür geçmişte.
-
Sonbahara vakit var, ancak Bundan sonraki yaz dönemi sonbahara dönük olacak.
Bana alıntı yapmazsan sevinirim kardeş
-
Hava çok iyi. Hafif de esiyor. Böyle devam.
Daha sonbahara vakit var.
-
Hava çok iyi. Hafif de esiyor. Böyle devam.
-
Çekirgeler dönsün artık
-
Selamlar, daha önce sigortacılıkta saha satışı vb. işlerde çalışan oldu mu aranızda? Bir teklif var değerlendirmeyi düşünüyorum da.
-
Sonbahara Akdeniz siklonları damga vuracak gibi.
-
Ağustosa gerçekten ağustos gibi giricez ve öyle devam edecek gibi duruyor en azından ilk yarısı...
Durgun ve sıcak hava atağına maruz kalacağımız ağustos ayının ilk yarısında herkes bu son sıcaklar ağustosun yarısı yaz yarısı sonbahar algısına "bence" kapılmasın.
Bu sene yaz geç gidip sonbahar geç gelebilir.
Ellerine sağlık kardeşim. Ağustosun ikinci yarısı hareketli geçebilecek olsa da, sıcak olacaktır.
-
2 haftadan sonra sistemler gelecek.
Olabilir. Ben işin arka planı ile ilgileniyorum
-
Bugün Ağustos ayı için tahmin yapacağım. Birçok veriyi kullanacağım. 500 hpa haritası ile değil.
-
İyi geceler
-
ULUDAĞ
25 Temmuz - 12.24(Yükseklik: 1877m)5,0
Serin bir gün geçiriyor Bati.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Trakya'da sıcaklıklar yükseldi. Batıda kaldığı için.
-
İyi geceler;
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Yorumları alalım,nedir? Ne değildir?
Kuvvetli rüzgarın yerden toz kaldırması. Başka bir şey aramaya gerek yok.