Sadece 1 ay hiç güneş görmezsem sıkılırım onun dışında genelde kasvetli tercih ediyorum..
Yorum da yaz bari tivite ;D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSadece 1 ay hiç güneş görmezsem sıkılırım onun dışında genelde kasvetli tercih ediyorum..
Yorum da yaz bari tivite ;D
Bu gece serin olacak bayağı.
Karasal bölgeler bundan sonra neredeyse her gece serin soğuk olacak. Deniz kıyısı yerler daha ılıman olur çünkü denizler sıcak henüz.
Sadece 1 günlüktü yahu 😀
Alışmışım güneşli havalara :D
Bugün güneşli olmasına rağmen hava rahat. 25 derece
Dünden sonra iyi geldi. O ne abi full kasvet gri gökyüzü valla ruhum daralmıştı.
Sadece en sıcak günlerde sadece öğlen bir kaç saat kısa kollulluk olur gibi. Sonra akşamüstü hemen serinlik çöker
O daha çok Ekim ortasından sonra gibi. O saate kadar arada sıcak ataklar olur ama zayıf.
Tam sonbahar tarihinde mi gelecek yoksa 😀 cuhara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bilmem. Ay sonu böyle bir sinoptik olabilir. Kalıcı uzun kollulara gecebiliriz.
Hayırlı günler herkese
Buda cuhara dan çalıntı bir görsel 🙂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Çok yakında...
Çok az kaldı..
Ciddi yağış bekleme, serinlik daha net.
Gölcük beklemede ikindi vakti serinleyecek inşallah
Cepheye yakın sınır bölgeleri Trakyada neredeyse 10 dereceye kadar düştü. Gebze o kadar serinlemez ama hissedilir yine se
Hava oldukça serin.
Ona ben bakmıyorum. Görüş açım o yönden değil. Gece çok serin olur mu olmaz mı ona bakarım. Senin düşündüğün şey farklı benimki farklı
Tamam o zaman sen nasıl istersen öyle bak. Ama gerçek verileri de göz ardı etme.