Paylaşımlar yapıyorsan buraya da yaz adresini takip ederiz elden geldiği kadar..
Tabi hocam bir ara yollarım. Bu aralar işlerden pek paylaşım yapamıyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPaylaşımlar yapıyorsan buraya da yaz adresini takip ederiz elden geldiği kadar..
Tabi hocam bir ara yollarım. Bu aralar işlerden pek paylaşım yapamıyorum
Detaylı yapardımda benim yazacağım uzunluk sınırlı. Fazla uzun yazılar yazamıyorum. O yüzden özet özet geçiyorum. Premium üyelik almam lazım benimde param yok 😂😂
199 TL hocam en basit premium ki istatiktiğe kadar tüm detaylarını görebiliyorsun. Benim hesabım var şimdilik gizli kalsın. :))
Bu arada iyi akşamlar herkese..
Aydiner x hava durumu sayfasında paylaşımlara devam edecek misin hocam ? Daha detayli ve güncel paylaşımlar yaparsan kısa sürede takipçi kazanırsın. X'de hava durumu yaz/kış sezonu aktif oluyor özellikle kış ve oraj sezonlarında.
Selamlar iyi akşamlar herkese
Önümüzdeki hafta sonu yağışın kaymağını iç bölgeler yer muhtemelen birde efsane oraj olacak. İstanbul'da çok kuvvetli yağış zor gibi tabi vade yaklaşsın daha net belli olur
Aleykumselam, hayırlı geceler abim.. Kazasız belasız yağsın inşaallah
Üstat yağmura doyduk vallahi.
güneşi özler mi bir insan 😀
Çok güzel yağmur yağıyor. Selamlar herkese.. ![]()
Selamlar, herkesin bayramını kutlarım. Mutlu ve huzurlu olsun. ![]()
İyi akşamlar
Sistem veren nadir senaryolarda gördüğüm kadarıyla söyledim hocam.
Hocam bu sene tam kazıklar senesi oldu. Erken kış başladı soğuklar etkiliydi evet ama yağış ve basınç dizilimleri bir türlü efsane olacak bir sistemi yaşatmadı.
Bence geçen seneki şubat sistemi gibi olur, en iyi ihtimalle.
O kadar bile olmaz. Soğuklar pek kuzeye inmeye meyilli değil.
O soğuk sistemin batılı gelme ihtimali çok düşük. En iyi ihtimalle Orta Karadeniz merkezli olur.
İyi akşamlar ve iyi iftarlar dilerim herkese.
Bomboş bir Mart ayı geçirip geçirmeyeceğiniz yaşadığınız yere göre değişir, batı bölgelerde iseniz çok umutlanmayın derim kuru soğuk dışında. ![]()