İyi geceler diliyorum
cuhara tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şöyle bir yazı paylaştım. Görselleştirerek. Dileyen bakabilir abiler.
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ecmwf de serinliğini azaltmış. Ama yağış var ve sıcak hava arkasından gelecek. Riskli olabilir bölgesel olarak. Bununla alakalı bir tivit yapayım ben.
-
Zaten sıcak senaryo denemiş. Bilerek yapıyor huysuz gfs
Vardır bi bildiği :D
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Etkisi arttı ama aynı zamanda ötelendi.
Etki alanı süpheli
-
Bu sistem ötelendi sanki bana öyle geldi.
-
İyi günler arkadaşlar
-
Gem ve ecmwf ay'ın 25 inde yağışın ve serinliğin daha da artacağını öngörüyor.
Öyle ki gem bir, ecmwf iki, sıcaklığı düşük tutma konusunda.
Kaldı ki gem halihazırda zaten 20 derece altı sıcaklık öngörüyorken, ecmwf yağış ve sıcaklık konusunda gem'i kısmen destekliyor.
Bu ayda 20-22 derece çok ilginç.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yağışın ve serinliğin arttığına dair bir durum söyler misin? X hesabında da paylaşmışsın kardeşim. Yanlış kaçmış gibi..
-
Şahsi yorumum güncel olarak budur.
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Sistem törpülendi GFS tarafından ama hala gelmesi yüksek olasılık.
-
GFS sistemi yok etmiş neredeyse
-
23 Temmuz'a kadar çok sıcak olmaya devam edecek havalar. Ardından 1-2 gün serinleme
-
İngiltere hata yaptığı için kaybetti. Son dakikalar sıvadı iyice.
-
Haftaya salı/çarşambaya kadar en az, sıcaklıklar yükselecek.