gece yarısı canım bir acuka çekmiş. Hemen dolaptan aldığım gibi tüm paketi bitirdim. Bitirme sebebimde çok lezzetli olmasıydı. Çok başarılı valla yine alıcam markayı söylerim
Aydiner tarafından yazılan gönderiler
-
-
Fazla zorlarsak +8 bile sokarız Ohoo
-
Üff
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İşten güçten çok fırsat olmadı hocam. Biraz daha sık gelirim artık.
Gel gel, yaz kış kavgaları, çebelleşmeleri yaşıyoruz cuhara ile. Ama bu sene Yazcılar kaybetti haberi yok. Önündeki serin hava dalgasının ciddiyetini hala anlamış değil sıradan zannediyor 😂😂
-
Ay'ın 23'nde gelmesi muhtemel serin atak oldukça cüsseli görünüyor.
Böyle gelmesini bekliyorum belki daha geniş alanda olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Daha iyi geliyor şimdilik
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İnşallah ortalama daha da iner
-
Bu potansiyeli şuan yaşadığımız yazdaki gibi kullansak her haftada bir sağlam soğuk ve kar geliyordu Marmaraya
-
Ay'ın 23'nde gelmesi muhtemel serin atak oldukça cüsseli görünüyor.
-
Sabah erken saatlerde kuvvetli bir sağanak vardı gökgürültüsü ile beraber. Sese uyandım ancak kalkmaya üşendiğim için radarı kontrol edemedim.,🙄
-
ister +8 ister +20 girsin sabaha karşı zaten karasal iklim serin oluyor
Tahammül sınırı ne demek öğrenip gelir misin gece 15 dereceye inerse o sistemle 9 dereceye iner ne anlama geldiğini bilmiyorsun galiba
-
Aydıner saçma konuşma kardeşim. Sen ne sanıyorsun-16 girişi var haberimiz mi yok?
Şimdi şöyle açıklayayım canım kardeşim
850 hpadan geniş alanlı +10 girişi ihtimali var. Bu +10 girişi zaten iç kesimlerede yayılabileceği için ve İstanbul gibi deniz etkisinde olmadığı için her ne kadar gündüz kombi yaktırmasa da. Gece sıcaklık çok hızlı düşeceği için bazı yerlerde sabaha karşı tek hanelere düşme ihtimali var. 9 derecede ben kombi yakmam diyorsan sen bilirsin
-
Olursa anlarsın, kombi yakıldığında da senin hatrına hadi kombi yanmamış sayalım derim.
-
Yaz ortasında kombi yakacaksınız demek neyin kafasıdır merak ediyorum
Senin beyin algıların çok farklı çalışıyor. İç kesimlerin öyle bir serinlikle dolaylı yoldan birleşip gece ayazına yol açması var Hani.
Hani doğu kesimler zaten soğuk iklime sahipken böyle serin havadan etkilenirse sağlam serinlik yapabilir Hani
İlla İstanbul değil illa Kocaeli İzmit değil anlamak isteyen anlar taaamm