Vallahi normalde yaz kurak olur fazlasıyla burada. Ancak bu yaz yarı kurak sayılır gibi. Aşırı bir kurak yaz değil şimdilik
Aydiner tarafından yazılan gönderiler
-
-
ben s25fe aldım pzt günü memnunum şimdilik ağır oyunlar oynamayacaksan fe modelleri ugun samsungların yoksa ultra modelleri daha iyi tabi
Ohoo arena breakout bile oynuyorum.
-
Bir telefonda öncelikle ne istediğini bilirsen ona göre tercih yapmalısın kardeşim. Önceliğine göre F/P telefonlarını almanı tavsiye ederim. 15t senin aradığın çoğu şeyi karşılıyorsa alabilirsin.
Zaten bu telefonda her şey sağlam zayıf yönü çok az
-
Sıcak hava gelecek. Sadece abartı çıktılar gibi gelmeyecek.
Normal bir afrika atağı diyelim ona. Gfs abartıyor
-
15 temmuz 15 ağustos döneminde bu tarz aşırı sıcak denemeleri normal çünkü sonuçta afrika ve basranın en kudurgan olduğu dönem. O yüzden arada bir gözüken her aşırı sıcak atak denemesini ciddiye almanın mantıksız olduğunu düşünüyorum. Verilerle sağlamasını yapıp ciddi sonuca varırsak o zaman ciddiye alırız. Her sezonun 15 temmuz 15 ağustos klasik afrika denemeleri bunlar
normaldir yani bu kadarı
-
Böyle şiddetli bir sıcak gelemez indexler pozitif değil
-
Fiyat skalanı bilmiyorum ama anneme yakın zamanda samsung galaxy a57 aldım. 256gblık versiyonu hepsiburada da 28500tl.
Fiyat skalam 28 bin. Ama yurtdışı veya ikinci el yöntemiyle 35 bin lira değeri olan telefonlardan almayı düşünüyorum
-
Paraya zaten ihtiyacım vardı telefonum sıkıntılı şebeke problemi var ve bir türlü çözemediler.
Üst model telefon almayı düşünüyorum ve düşüncem xiaomi 15t. Sizin düşünceniz nedir almalı mıyım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir sıcak hava dalgası gelebilir ama şuan gfs yalnız olduğu için hala içim rahat. Ecwmfde dönmeye başlarsa sıkıntı. Ben genel olarak basit Bir sıcak hava dalgası olacağını düşünüyorum
-
Çekpas ile terlemek iyidir. 🙂
Mütfülük tarafından cami temizliği için göreve başladım 6 aylığına
-
Altı üstü çekpas çektim 80 kilo terledim 🙄
-
Bu gece hava serin. Sabaha karşı üşüyen olur
-
Bu arada bu ayın 2. yarısı sıcak atak için oldukça müsait duruyor.
Afrika, kısa sürer arkasından sıcaklık düşüşü veya serinlik gelir.
-
Model sonuna bak birde
Şu görüntü çok güzel duruyor. Olumlu bir basınç değişikliğinde iner bu serinlik. Ama 2 gün içinde olmazsa gelmez büyük ihtimalle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu görüntü çok güzel duruyor. Olumlu bir basınç değişikliğinde iner bu serinlik. Ama 2 gün içinde olmazsa gelmez büyük ihtimalle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. En azından düşündüğüm oldu
-
Tam bir eylül başı ataklarına benziyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.