Ay sonuna doğru güzel bir potansiyel gözüküyor. Bakalım o potansiyeli kullanabilecek miyiz
Aydiner tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ao nao güzel. Bir sistem gelme ihtimali var.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
27-28 haziranda daha serin günler gelebilir
-
gfs kuvvetli poyraz vermiş bu şekilde hissedilen sıcaklık sonbahar gibi olur bu tarihte
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bugünde hava güzel 28 derecenin altındayız ve nem çok yüksek değil.
-
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
Tamamen manyağım ben ya. Sırf hava serin diye dışarıda gezme rekorumu kırdım. Benim kadar saplantılı hava aşığı Yok 😂
-
Hava öyle güzel hale geldi ki üşütüyor artık
-
Anlık değil sürekli kuvvetli esen bir rüzgar vardı. Oradaki serinliğe şahit olsanız miss
Hafta içi güneşin altında 35-40 dereceler rahat görülür. Değerini bilelim bu havanın.
5-7 gün sıcak 1-2 gün serin. Böyle bir pattern olacak gibi 2 hafta
-
Hava şahane ..
Sonbaharı anımsatır çünkü kendisi gelmiş. 😂
-
Yalnız şimdi kontrol ettim yer seviyesi sıcaklığını bir tık daha düşürmüş modeller