Aydiner tarafından yazılan gönderiler
-
-
Nao Hafif pozitife evrilirse güzel bir sistem gelebilir.
Ne zaman? 9-10 ağustostan sonra
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kuzey kutbu güçleniyor 850 hpa da ilk - 16 görüldü.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
50 takipçi olmama son 2 kişi. Gerekeni yapalım 😁
Ağustos ortasından sonra denk gelecek pattern ile birlikte, çok sıcak yaz'ın bitmesini. Ve sadece kırıntı sıcaklarıyla son uzatmaları oynayacağımızı düşünüyorum.
-
Orman yangın riskinin en yüksek olduğu zamanlardan faydalanıp yangın çıkarıyorlar ki, yangını kendilerinin çıkarttığına dair şüpheler azalsın.
-
Hayvanlar kadar sadık canlı yok
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Sonbahar yağışları ağustos sonundan itibaren ufaktan başlıyor gibi bir makale okudum. Öyle olursa, çok iyi olur vallahi.
-
9 ağustostan sonra sistem gelebilir
-
1-2 tık daha 850 hpa düşerse mis gibi olur vallaha. Senaryolara göre 28-31 temmuzda ihtimal var.
Gerçi bu sene yaz ortasında görüldü 😂
-
İncelediğim kadarıyla 20 yıl içerisinde en geç 20 derecenin altı 8 ekimde görülmüş.
-
Benim beklentim o yönde ama sadece eylülde degil
Kabul ederim bu şekilde. Kurak olmasın yeter. Serinliği ben ekimde kovalarım zaten
-
Eylül ayını sıcak ama bol yağışlı bekleyen var. Tropikal eylül olacak gibi
-
Mevsim normallerinin sürekli üstünde olucaz ülke genelini baz alarak 1 veya 4 derece farketmez
Tahminini savunamıyorum maalesef.
Eylül ayının az gibi geçmesi tamamdır fakat ekimde sıcakta olur serinde karışık Hava durumu var o ay'ın