Sonbahar gelecek te artık ekimde mi olur kasımda mı olur yoksa aralıkta sonbahar havası mı olur bilemem ancak geç gelebilir
Bitmeyen yazdan kastın 20 derece altları olacak ama sıcak günlerde olacak gibisinden mi. Ondan ötesini mantıksız buluyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSonbahar gelecek te artık ekimde mi olur kasımda mı olur yoksa aralıkta sonbahar havası mı olur bilemem ancak geç gelebilir
Bitmeyen yazdan kastın 20 derece altları olacak ama sıcak günlerde olacak gibisinden mi. Ondan ötesini mantıksız buluyorum.
Bence dediğin olsa bile kaçınılmaz bir sonbahar atağı olacak.
Basit ama etkili benim tahminim
veri ?
Temel bilgiler bazen bir veriden bile tutarlı olabilir
En geç Ekimin 10 unda sonbahar gelir. Ortalama olarak eylül 3. Hafta noktalarız.
Dediğim olursa tebrik bekliyorum eren öyle susmak yok
Ağustosa gerçekten ağustos gibi giricez ve öyle devam edecek gibi duruyor en azından ilk yarısı...
Durgun ve sıcak hava atağına maruz kalacağımız ağustos ayının ilk yarısında herkes bu son sıcaklar ağustosun yarısı yaz yarısı sonbahar algısına "bence" kapılmasın.
Bu sene yaz geç gidip sonbahar geç gelebilir.
Veri?
Bugün Ağustos ayı için tahmin yapacağım. Birçok veriyi kullanacağım. 500 hpa haritası ile değil.
2 haftadan sonra sistemler gelecek.
Neyse. Kapitalizm kölesi olmaya devam edin. İyi forumlar
Belli bir çark var ve dönmek zorunda
Allah bu şekilde çark kurun demedi. Hayatınızı çalışmaktan ibaret yapın demedi. Yeteri kadar çalışmak farklı hayatını çalışmaktan ibaret etmekten farklı
Ha o belli olan çarkıda başımıza bela edenlerde Tam bir akıl tutulması yaşamış bence. 8 saatten fazla çalışmamayı mümkün kılabilirlermiş mesela. Bu dönemde 8 saatten fazla çalışıyorsanız buna sebep olanlara sitem etmek yerine çarka kafayı takmışsınız
Normalde olması gereken sabah 8 akşam 4 stabil. Zorunlu olduğunuz için 8 saatten fazla çalışırsınız sorun yok ama kalkıpta normalleştirmeyin
Zengin isen zekâtını verdiğin sürece sorun yok..
8 saatten fazla çalışmayı savunuyorsunuz şaka gibi.
Memur değilsen, patron değilsen tercihler bunlar genelde, daha beterleri de var. Onları saymıyorum bile.
Allah razı mı bu sistemden onu sormak lazım kendimize.
10 saat çalışıyordum 07:00-17:00 çalışma saatlerim vardı. Cumartesi-Pazar tatildi.
Şu an 8 saat 3 vardiya çalışıyorum,Cumartesi'de dahil.
Sen hangisini tercih ederdin?
Hiç birini. Bir kere sistem hepten acımasız ve yanlış.
Yaşam idamesini azda olsa iyiye çekmek için insan kendi rahatlığından feragat eder.. Sebep? Daha iyi yaşam koşulları,daha iyi aile yaşantısı,daha iyi eğitim vsvs için
Çalışma süresi uzun olunca yaşam idamesi zaten baştan gider abi. Evinde ekmeğin suyum olsun diyip 10-12 saat çalışırsa bir insan bence o insanın hayatı kötüdür. Hayatını çalışmaktan ibaret yapmayı Ben savunmuyorum.
30 undaki sıcaklık düşüşü az daha güçlenebilir.