Zaten Yazcılar bu yaz hala kavrulmadığı için üzgünken 24 temmuzda 20-22 dereceler görülebilir gündüz
Söylediğimde tepki çektik ama.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZaten Yazcılar bu yaz hala kavrulmadığı için üzgünken 24 temmuzda 20-22 dereceler görülebilir gündüz
Söylediğimde tepki çektik ama.
Ecmwfnin cumartesi öğlen gölcükte beklediği sıcaklık 18 derece. Hırka giyilir bu havada
Ay'ın son haftası 28-30 temmuz arası bir sistem daha olabilir. 850 hpa sı yine mevsimine göre de sağlam olacak gibi
Bu gece serin olur.
Ötelenme var benim için uygundur. Tatilime engel değil.
23-24 ünde de yağış ihtimali doğdu bazı modeller veriyor
Gem
cuhara bu arada başta ecmwf olmak üzere tekrardan serinliği arttırmaya başladılar modeller.
Eninde sonunda bir gün gelecek..
Polar vortex yani kuzey Kutbu güçlenmeye başlamış. Ağustos sonu başlamıyor muydu genelde, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
İzlanda yaz'ı da çok güzel oluyor aşırı soğuk değil 10-12 derece arası tatlı bir soğuk. En sevdiğim sıcaklık aralığı
Afet bu
İnanmıyorum ki trollerin işi bence.
Bu tarz görüntüler yazın görünmüşse yüzde 90 son 2-3 kala bozacaktır. Hiç inanmıyorum bu görüntülere.
Ve kaynak belirtmeme bile gerek yok, atmosferi yıllardır takip eden birisi bu senaryoyu çok iyi bilir. Modellerin başında bazı trollerin olduğunu ve hayallerimizle oynadığını gerçek anlamda düşünüyorum
Bu tarz görüntüler yazın görünmüşse yüzde 90 son 2-3 kala bozacaktır. Hiç inanmıyorum bu görüntülere.