Öğlen güncellemesi ile daha bir güzel hal aldı sanki konumum. Çarşamba gün boyu yoğun kar beni bekliyor. 😂
kar'dag57 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çok iyimser olduğunu düşünüyorum. Buna yakın bir sinoptik gelir gibime geliyor benim de
Sinan hoca Aralık sonu itibari ile bu tarihleri işaret etti ocak başı itibari ile iyice yoğunlaştı yine aynı tarihler ki o dönemde çoğu kişi ocak ayını kapatmıştı ocağın ilk günleri ile yine çoğu kişi ocağı kapattık derken 12 ocağa işaret etti. 12 ocak sonrasında modellerde göz kırpacağını söyledi. 9 10 ocak gibi modeller şenlenmeye başladı ve 12 ocak devamında da sistemler silsilesi ortaya çıktı. Demem o ki Sinan hocanın vurgu yaptığı tarihlere değer vermekte fayda var hiçbir şey olmasa bile bir şeyler olabilir. 😂 😂
-
Sinop için modellerde 18 19 sistemiydi düne kadar şimdi de 18.5 19 20.5 sistemine çevirmiş. 😂 Her Halukarda çarşamba günü fena kar almayacağız.
-
Bu beğeni işi beni büyük dertten kurtardı..
Tam beğeni ederken sayfa kayar sen alıntı ederdin, sonra git onu sil aşağı in pencereden onu sil.
Üstten seni alta atardı birde ..
Tam beğeni atarken el gider rapor et çıkar
Geri gel
Tam beğeni atarken uyara gider el
Vsvsvs epey eziyetli idi.
Beğeni atarjen başa geliyordu işte.
Altta olması şahane bence ..
Ahahaha kesinlikle 😂
-
Atalanta-Inter maçını izliyorum taktiksel açıdan harika bir maç Atalanta sahaya 4-5-1 olarak diziliyor ve ilk 20 25 dakika Inter büyük bir şok yaşıyor 1 saniyesi boş geçmeyen ve yine 1 saniye sahi uzatmayan bir maç. (ligimizde artık +3 ilk yarı için olağan bir uzatma oldu) bazen diyorum ligimizde yıldız sıfatı ile oynayan oyuncular şu maçları izleyip hiç mi utanmıyor.
-
Kuzen story atmış Bolu Mengenden gördüğüm kadarıyla yarım metre kar örtüsü oluşmuş
Bolu Gerede de aynı şekilde 50 60 cm kar varmış. Güzel kar aldılar daha da üstüne koyacaklar.
-
-
Batı karadeniz salı, çarşamba günü yoğun kar yağışına hazır olsun.
Bu tahmininiz Sinop'un kapsıyor mu? Sinop'un batısı için mi hocam. Cerkes55
-
Mgm'nin yoğun kar vermesi beni ürkütüyor. 😂 Aralık sisteminde kar dahi vermemişti 80 cm yağmıştı son günlerde konumum yaşadığı ortada. Güncellemede de sanki soğuk da kırılma var.
-
Bu patlamanın doğanın kendini bir çeşit savunması olarak görüyorum ortalama 3 4 derece gibi ciddi bir soğuma olabilir tabi 3 4 derece az gibi ama yazın havanın 12 derece olabileceğini hayal edin hayırlısı neyse o olsun ama bilmiyorum sıkıntılı bir patlama oldu daha öncedende yanardağ patladı fakat umursanmadı bu işin içinde bir iş var tabi boşu boşuna panik yaratılmazdı
Böyle bir soğuma muazzam bir şey örnek verecek olursak sanayi devriminden bugüne 1.5 dereceye yakın bir sıcaklık artışı yaşandı. Sıcaklık artışı daha 1.5 dereceye ulaşmamasına rağmen başbaşa kaldığımız iklim krizleri ortada onun için 3 4 derece gibi devasa rakamlar çok iddalı
-
10 15 dakika graupel yağdı ara arada devam ediyor ama arkadan kütleler çok bağımsız geliyor desteklenmediği için tad vermiyor graupel yağış ile 2 3 cm birikim oluştu.
-
Bafra 10 cm oldu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinop'un kuzeyinden geçen kütleler bugün Bafra'ya iyi çalıştı 😂
-
kimse yok mu ya niye sinerji düşük 18/19 sistemini düzeltti ne güzel
Şahsen bugünü de boş geçirince insan bir üzülüyor fazlaca beklentim olmasa da görsel bir şeylerde göremedik 2 dakika süren aksiyon dışında 😂
-
Cerkes55 mgm Sinop için 3.güncelleme yaptı yeniden yoğun kar ikonu koymuş yarın için. Açıkçası benim yarın için batı ilçeleri(ayancık, türkeli) ve Erfelek ilçesi haricinde pek bir şey beklemiyorum konumundan dolayı özellikle Ayancık ilçesinden beklentim çok yüksek. Merkez'e bağlı +200 yerlerde de fena olmayan örtü alacaktır. Yağış devamlılığında da problem var sanki. Ama sizin görüşlerinize de hayır demem Sinop özelinde. 😂
Şuana kadar öyle de oldu 😂 Sinop üstünde çok kütle aktı. Radara bakıldığında ilçeleri saran yağış ve Sinop kabak gibi duruyor. 😂
-
Bir gol haberide benden an itibari ile su yoğunluğu fazla olsada kar yağışı başladı 😂