Hayırlı olsun dark and cold
kar'dag57 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Radara bakıyorum da kuzeyden gelen kütleler rüzgarın etkisi ile Sinop merkeze vurup Gerze, Bafra, Samsun diye devam ediyor 😂
Bundan dolayı Samsun sürprize imza atabilir 😂
-
Radara bakıyorum da kuzeyden gelen kütleler rüzgarın etkisi ile Sinop merkeze vurup Gerze, Bafra, Samsun diye devam ediyor 😂
-
Müthiş rüzgar var rüzgarın başlaması ile sıcaklık artışı yaşandı(mgm) fakat dışarısı buz. 8. 5 derece gösteriyor.
-
O zaman sana şöyle bir tüyo veriyim samsuna göre şanslı sinop.
Artık yaşayıp göreceğiz Samsun'un genel şanssızlığı var.😂 Umarım bir yerde kırılır iyi yağışlar alır.
-
Cerkes55 mgm Sinop için 3.güncelleme yaptı yeniden yoğun kar ikonu koymuş yarın için. Açıkçası benim yarın için batı ilçeleri(ayancık, türkeli) ve Erfelek ilçesi haricinde pek bir şey beklemiyorum konumundan dolayı özellikle Ayancık ilçesinden beklentim çok yüksek. Merkez'e bağlı +200 yerlerde de fena olmayan örtü alacaktır. Yağış devamlılığında da problem var sanki. Ama sizin görüşlerinize de hayır demem Sinop özelinde. 😂
-
Aynen öyle abim, güzel bir noktaya temas etmişsin.
Bir misal de ben vereyim
"Raskolnikov'un bir apartman merdivenlerinde yürüyüşü hala sanki gözümün önünde.Neden ?o kadar ayrıntıya girmiş ki Dostoyevksi, bina ve raskolnikov'un ruh halini adeta harf harf, kelime kelime okuyucunun beynine işlemiş"
Yusuf da zamanla daha güzel işlere imza atacaktır eminim..
Teşekkürler kar'dag57
Tabi yazması değerli kalem okumak ve yazmakla eş zamanlı olarak gelişir. Dediğin gibi devam ettikçe çok daha gelişecektir.
-
Hikayelerimde ne gibi hatalar yapıyorum nasıl daha iyisini yapabilirim bana tavsiyeler verirseniz mutlu olurum
Kelime hazneni geliştirmek güzel bir katkı sağlayacaktır. "şey" kelimesini daha az kullanmalısın. Bir yere bir kimseye şüpheyi yönelttiğinde betimlemeye daha çok yer verebilirsin. Misal olarak hikayende ki anne karakterinin bir apartmanın bodrumuna gidişi ve onu takip eden çocuğun ruh halini okuyucu açısından daha ilgi çekici yapmak ve o korkuyu hissettirebilmek için güzergah ve hava hakkında daha çok ayrıntı verebilirsin.
-
Cerkes55 değerlendirme için teşekkürler hocam. Bu Sinop paylaşılamıyor hop Batı Karadeniz hop Orta Karadeniz. 😂
-
yarin ve pazar yogun kar diyor mgm samsuna şaka mi pek inanamadim da
Herkesin aklında aynı soru var😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bölgemiz adına 18 ocağa kadar olan kar örtüsü görüntüsü ecmwf öğle güncellemesi
Türkleli, Ayancık, Erfelek ilçeleri ve merkez için güzel kar vermiş. Semih Ö. aralık da 80 cm yağmıştı 😂 😂 Dek bombardımanına tutulmuştu resmen konumum.
-
Sinop için de aynı zaman zaman yağmur ve bulutlu 😂
Mgm güncelleme yapmış tekrar zatı bir yanlışlık olduğu barizdi
-
Günlük yoğun kar yağışı diyor ama saatlikte parçalı bulutlu 😂
Sinop için de aynı zaman zaman yağmur ve bulutlu 😂
-
Hayırlı olsun hocam. Şöyle gelişinizin şerefine Batı Orta ve Doğu Karadeniz olarak ayrı ayrı değerlendirme yapsanız. 😂
-
Gece yağış bizim oralar için bir tık artmış sanki çatılar hafiften beyazladı sabaha da beyaz uyansak kafi 😂