Batı kıyıda yer alan ayancık ile iç kesimde ki Erfelek ilçeleri güzel kar aldı ama bugün biz yağış alamadık. Ayancık geceden bu yana 21 kg Erfelek ise 14 kg yağış aldı.
kar'dag57 tarafından yazılan gönderiler
-
-
kimse hafta sonu gelen sistemden bahsetmiyor, gelen sistemin 850hpa iyi olmayabilir ama 500hpa canavar gibi
sahil bandında grapeul yağışların fazlasıyla görülecek. Beni hafta sonu gelen sistem daha fazla heyecanlandırıyor. saf kar yapmasa bile bu görüntü her zaman oluşmaz, ilgi çekici bi hava olayı bizi bekliyor diyebiliriz
Hocam Doğu Karadeniz özelinde mi söylüyorsunuz.
-
Yağış çekilirken hafif kar atıştırıyor. En azından çatılarda beyazlık görseydik. 😂
-
Orası her zaman sıkıntı sıcaklık konusunda ve bu sistemde en şanssız il diyebilirim. İç kesimler Boyabat tarafı avantajlı
Aralık'da ki 80 cm'den sonra bu sistemden tek beklentim kar yağması 😂 görsel şölen olsun kafi 11 gibi konumumda yağışın kara dönmesini bekliyorum sabah da hafif beyazlık olsa daha ne olsun 😂
-
Sinop şu saate kadar derece olarak mgm değerlerinden düşük sıcaklıklar ile ilerledi şu sıralar 4.5 dereceye sabitlendi gibi 😂
-
Şuan sıcaklık 7.6 öngörülen ise 11 hafif yağmur.
-
14'ü öğleden sonra yağışı kar olarak alamıyor muyuz Sinop olarak. Öğleden sonra ve akşama doğru bir ısınma oluyor sanki soğuklar çekiliyor.
-
Mgm yoğun var vermiş Sinop'a 😂 olmayacak olsa bile ikonu görmek güzel 😂😂 hatta çarşambadan başlatmış pazara kadar aralıksız kar demiş 😂
-
Hocalarım 1 sene olmuş görüşmeyeli nasılsınız :D
Eren hocam sizi piste alalım 😂😂
-
Acaba Saklıkent'de ne kadar bir kar birikimi oluştu.
-
Antalya için umarım gerekli önlemler alınmıştır uyarılar herkese ulaşmıştır.
-
Son 1 aydır sıkıntılı işlerle uğraşıyorum. Bugün itibariyle testim pozitif çıktı. Covid oldum.agrilarim var bayağı.
Geçmiş olsun hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 20 Ocak 2020 Ankara
-
Hatırımda kaldığı kadarıyla 1999 2012 arası 50cm kar alıyorduk sene de bir kere bir iki kere de 10 15 cm 2012 2015 31 aralık arası neredeyse doğru düzgün kar almadık gitti herhalde artık 50 cmler geçmişte kaldı dedik 2015 31 Aralık 2016 5 ocak arası 1 metreyi aştı kar birgün ara vermişti ve kar da oturmalar oldu o gün ara vermese 1.5 metreyi de aşardı.2018 2021 arası da boşa yakın geçti. 2021 ocak itibari ile iyi kar yağdı ve geçtiğimiz sistem Aralık efsanesini yaşadık 80 cm. Ağustos da sel felaketini yaşadık. Bunlar bizim pek tanık olduğumuz şeyler değil. Lise kitaplarında okurken gelecek yıllarda kuraklık ve sellerle ilgili yazılanları dikkat etmemiştik ama artık somut örnekler ile önümüze seriliyor.