Büyük sürpriz oldu ben bu sistem de 10 cm e tavdım sadece bugün 40 cm'e yakın yağdı.
kar'dag57 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 80 cm kar var şuan daha hala kütle gelmeye devam ediyor 85 90 cm olması muhtemel 😂
Burası normalde yol 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 80 cm kar var şuan daha hala kütle gelmeye devam ediyor 85 90 cm olması muhtemel 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Efsaneyi yaşıyoruz 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar burada durmayı unuttu. 😂 Şaka bir yana akşam 7 8 e kadar devam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 35 40 cm oldu galiba son durum bu şekilde 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aşağı yukarı 20 cm'i buldu yarın sabah da güzel dek alırsak ki şuanda da güzel yağmaya devam ediyor 50 cm ile kapatabiliriz. 20 cm bile Aralık için çok çok muazzam en son 2013 Aralık da 10 cm yağmıştı 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 10 cm'e ulaştı gayet güzel ilerliyor özellikle yarın sabahtan beklentim daha da arttı.
-
Aralık ayı için güzel devamı da var.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güzel kar yağıyor dün gece bembeyaz oldu ama bir yandan erime var 3 5 cm kar var şuan için.
-
Cide kurtardı tabi. Sinop burnundan Giresun'a kadar sıkıntı. Ecm bu güncellemede daha da kıstı yağışı
Ah lu burun yok mu 😂 şuan fena yağmıyor yarın sabaha karşı ve sabah iyi yağış var gibi oradan bir şeyler alamazsak hep sıkıntı
-
Samsun ordu ve sinopun doğusu karadenizin yağış anlamda en şanssız bölgesidir doğuda ise trabzon ve ona yakın çevre ilçeler , buna neden olan birçok faktör var
Bu sistemde sinpopun batısı yağış anlamda gayet iyi
Ama eski ve gelen çoğu sistemde batı kardeniz 80cm doğu karadeniz 90cm alırken samsunun 20 sinpopun 30 alıyordu
Soğuk olarak ama tam tersi karadenizden inen sistemlerde en soğuk bölge sinop oluyor
Sinop'u daha şanslı kılarken 5 10 cm civarında alabiliriz anlamında dedim 😂 keza dediğiniz gibi çokça yağış gördüm Sinop ince burna değip tekrar denize yükselen ve Bafra'ya inen en son 2013 10 Aralık da 10 cm kar görmüştük galiba.
-
Bu tarz sistemlerde Sinop daha bir şanslı oluyor sanki.Batıdan gelen kar yağışını alıyor hem güzel dek alıyor sonrasında yağış doğu'ya kaydığında yeniden iyi yağış alıyor bazen tam ortada olmak artı kazandırıyor😂 sizin düşünceniz nedir Sinop ile ilgili.
-
Sinop adına bir aksiyon var mı değerli hocalar.