Sinop için yağışı uzatmış ve artmış gibi duruyor.
kar'dag57 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İlk kütle İnce Burundan giriş yaptı ve yavaş yavaş buralara geliyor.
-
AFAD Ayancık Babaçay'a kurulan konteynırları boşaltılmış. Tedbir can kurtarır.
-
203 olarak kayıtlara geçmiş
Doğrudur. Umarım yeterli uyarılar yapılır.
-
geçen seneyi hatırlamıyorum ama kastamonunun rekoru 104 mm bu sefer 300mm olacak gibi bakalım zaten rekor gelecekte
Yanlış hatırlamıyorsam Ayancık 250 260 mm almıştı.
-
Bu değerler gerçekleşirse ki %60-70 diyebilirim rekor olacak.
Yüzde 60 70 çok yüksek bir olasılık o bölgeye 300 mm düşerse geçen seneden farksız olmaz maalesef.
-
İcon'nun görüntüleri çoğunlukla gerçekleşmedi konumum adına şuana kadar ecmwf büyük ölçüde gerçekleşti bu geceki ecmwf görüntüleri korkunç.
-
Dünden beri aldığımız yağışlar çok sınırlı alanlara düştü.
-
Cumartesi günü İCON modeline göre Bartın-Kurucaşile, Cide, Doğan yurt çok riskli bölgeler. Tedbirli olunmalı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İcon Sinop için de ısrar ediyor özellikle geçen sene sel yaşanan Ayancık ve Türkeli ilçeleri için ciddi boyutta.
-
Sinan hocam sizden ilkbahar yaz tahmini gelecek mi? Umarım gelr. 😂
-
Kütleler sıralandı yeniden başlıyoruz galiba.
-
3-5 cm kar yağmış altı ise buz buz. Yine uzun zamandır olmayan bir şeyi mart da görüyorum. Çok güzel de kütle geliyor sapma olmazsa.
Kütle içeri girmemek için direniyor resmen 😂
-
3-5 cm kar yağmış altı ise buz buz. Yine uzun zamandır olmayan bir şeyi mart da görüyorum. Çok güzel de kütle geliyor sapma olmazsa.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Son uydu görüntüleri
Ben anlamıyorum bu uydu görüntüsü ne anlatıyor bize neyi gösteriyor. Ek olarak Sinop için yağış kesilmiş de kesilmiş galiba dünkü ve önceki günkü verdiği yağışta eser yok.
-
Zonguldak'ta okulların bu saate kadar tatil olmamasından kim sorumluysa görevinden alınmalıdır şu tabloyu zaten meteorolojide biliyor uyarısını yapıyor ancak harekete geçilmiyor.
Sinop'ta da sadece taşımalı eğitime ara verildi özellikle Ayancık'ta sabah 15 20 cm kar da okula gitti çocuklar sonrasında öğlen tatil yaptılar. Göz göre göre gelen bir şey. Özellikle sel ve kar ile ilgili afetler en tahmin edilebilir ve önceden önlem alınabilitesi olan afetler.