Siop ve samsunun iç kesimleri, tokat, Kastamonu, düzce, Zonguldak gömülmüş bu güncellemede. Spoiler verim😅
Sinop'un iç kesimlerinde şuan 1 metreyi aşan çokça yerleşim var. Bu yağışlar öncesi oralarla iletişim sağlanmazsa felakete yol açabilir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSiop ve samsunun iç kesimleri, tokat, Kastamonu, düzce, Zonguldak gömülmüş bu güncellemede. Spoiler verim😅
Sinop'un iç kesimlerinde şuan 1 metreyi aşan çokça yerleşim var. Bu yağışlar öncesi oralarla iletişim sağlanmazsa felakete yol açabilir.
Şu görüntü eşliğinde 3 4 gün sonra gelme ihtimali olan sistemi takip etme.😂 2013 2016 arasını düşününce muazzam.
Tebrikler Sinan hocam. Aralık da çok sağlam kar aldım(tekrar belirteyim 80 cm😂) Ocak 10 itibari ile hava bir an olsun ısınmadı 13 14 de seyirlik 15 16 da hafif örtü 1-3 cm kadar yaşadığımız sistemde daha bitmese de 10 cm sizin zaten 1 ay önceden bahsettiğiniz sistem girişi yaşanacak demem o ki Ocak boyu soğuk ve kar ile geçmiş olacak. Kendimce Aralık sonu itibari ile başlayan soğuk Ocak boyu devam etti artık Şubat 15 itibari ile de havalar ısınır tarımsal faaliyetler başlar diyordum. Şimdi siz diyorsunuz ki daha biten bir şey yok Şubat 26'ya bakın ki siz diyorsanız bakılması gerekiyordur. 😂
Rize radarına baktıktan sonra maçı açtım herkes sahadan çekilmişti. 😂
Kentlerde kar ölçümleri neye göre yapılıyor kentin neresini baz alıyorlar bilginiz var mı? Valilik binası veya ilçelerde kaymakamlık binasını mı? Bambaşka bir yeri mi? 😳
Şuan olduğu gibi bugün zaman zaman güzel kütleler yakaladık.
22sinden itibaren etkisi altına gireceğimiz sistem hala netleşmesede orta ve doğu karadeniz kıyıları beklentiyi düşük tutmalı hatta doğu karadeniz beklentiye girmemeli. Samsun ucundan kurtarabilir sistem netleşmediği için hala net bir şey diyemiyorum. Ancak iç kesimler özellikle batı ve orta karadenizin iç kesimleri için bulunmaz bir nimet bu sistem. Harika kar yağışları ve birikimleri olabilecektir. Sistemin netleşmesini bekleyelim.
Bu sistemden sonra bir sistem daha olabilir. O sistemde bölgenin doğusuda faydalanabilir. Tabi vade uzun bakalım süreç neler gösterecek
Fevzi Burak iç kesimlerde hali hazırda 50 cm üzerinde yer yer 1 metreyi bulan birikimler mevcut hafta sonu sistemi ile umarım bir afet yaşanmaz. Son güncelleme de soğuklar Sinop kıyı kesimlerini de içine almış görünüyor. Kıyılarda bile iyi birikim yapar bu haliyle akşam ki ecmwf de nokta koyulur mu ne diyorsunuz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bolu/Merkez
Bazı görsellere birden fazla emoji koyulabilmeli 😂😱🥶❤️👌
Cumartesi Günü Batı karadeniz bölgesi Gök gürültülü kar yağışlarına hazır olsun yeni bir Gaziantep olayı yaşanmaması için herkesin hazırlıklı olmasında fayda var yağış haritaları bunu onaylıyor DEK+CEPHE birleşerek bölgeye 20 cm aşağı bir birikim beklemiyorum.
Detaylı açıklamayı cuma günü yaparız.
Sinop yağışın çoğunu yağmur olarak almıyor mu sıcaklık konusunda sınırda sanki ne dersiniz.
5-7 cm arası kar aldık yağışlar düzensiz olarak devam ediyor 10 cm'e anca ulaşır. 22 25 arasında bir şeyler alsak güzel olur.
Ukrayna wrf modeli ne derse harfi harfiyen çıkıyor...
Nereden bakabiliriz modelin verdiği yağışlara.
Evet arkadaşlar nerelerde ne kadar kar var yağışlar devam ediyor mu bir güncelleme alalım bu yazı altına merak ettim.
Yeni gün itibari ile radar da kütleler arası mesafe kısaldı daha sık kütle girişleri olacak devamlılık sağlanacağa benziyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu alanda ki boşluk tam üstümüze denk gelmez umarım bu kadar seçeneğin arasında 😂😂
Ve öyle de oldu 😂
Şu alanda ki boşluk tam üstümüze denk gelmez umarım bu kadar seçeneğin arasında 😂😂