Bu saatlerde radar şenlenir diyordum hala net bir hareket yok. Ara ara yağmasına karşın yerler de beyazladı kütle girişleri arasında süre çok uzun doya doya bir seyretemedik.
kar'dag57 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aralıklarla vuran kütlelerle çatılar beyazladı.
-
Bartına gidiyor gibi
Bartın'ı nişan almışçasına ilerliyor 😂
-
Zaten şu sahada devam etmek çok zor oynanması için topun hiç yere inmemesi lazım 😂
-
Şu kalelere penaltı harici nasıl gol atılır diyordum. Penaltı oldu Malatya'lı oyuncular penaltı noktasını temizliyor Gaziantep'li oyuncular penaltı noktasına kar atıyor 😂 sonuç olarak penaltı da kaçtı. 54.30 da ilk yarı bitti neredeyse +10 oynandı. Bence sahaya çıksalar dahi en fazla 15 20 dakika oynayabilirler kar yoğunluğu devam edecek hali hazırda sahada 5 cm kadar kar var.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Artık kalıcı olmaya geldi gibi. 😂
-
mustafa28 özellikle Antep maçı ekran karşısında izleyen kar severler açısından zevkli bir maç olacaktır. 😂 Lakin yoğunluğun arttığı saatler olduğu için maç ertelenebilir.
-
Kütleler yine el sallayarak gidiyor. Zaman zaöam kar zaman zaman yağmur yağıyor sıcaklık sınırda olduğu için yağışta devamlılık şart.
-
An itibari ile sulu kar atıştırmaya başladı fakat radar beğenmiyorum yağış ile desteklenirse sıcaklık daha da düşer. Asıl yağış akşam sonrası ama şuan sıcaklık düşüşü ne kadar desteklenirse akşam o kadar güzel olur.
Kar'a çevirmiş durumda çok hafif şekilde yağıyor yarım saat 45 dakika içinde kısa süreli kütle geliyor. Kısa süreli de olsa dozu artacaktır.Rakım 90
-
An itibari ile sulu kar atıştırmaya başladı fakat radar beğenmiyorum yağış ile desteklenirse sıcaklık daha da düşer. Asıl yağış akşam sonrası ama şuan sıcaklık düşüşü ne kadar desteklenirse akşam o kadar güzel olur.
-
Zonguldak, Bartın, Bolu, Karabük, Kastamonu buralardan arkadaşlar yok mu fotograf atsanıza şenlensin ortalık.
-
1.5 saat önce hafif rüzgar başladı. 1 saat önce yağmur başladı beraberinde rüzgarın şiddeti arttı son 1 saatte 2.3 derece düşüş yaşandı. Güzel ilerliyor şuan için.
-
Gfs güncellemesi gibi gelse ben tavım önümüzdeki 2 3 gün için soğuk girişi yerinde yağış da çok güzel. Hafta sonu rüzgar kuzeyimizden çok kütle süpürdü aynısı olmaz umarım.
-
Dudaklarımın kenarlarında yaralar oluşuyor tam iyileşiyor derken yine yara oluyor. Internetten çok araştırdım kansere sebep oluyormuş bu yaralara bir an önce müdahale edilmesi gerekiyormuş doktora gittim vitamin ve krem verdi 1 aydır kullanmama rağmen geçmek bilmiyor. Kansere sebep olduğu söylentileri var doğru mudur bu?
İnternet bilgileri ile strese girmek yerine tekrar doktora gitmelisin. Geçmiş olsun