Süper lig
Hatayspor 3 Antalyaspor 1
Alanyaspor 2 Beşiktaş 0
Başakşehir 2 Sivasspor 1
Giresunspor 1 Malatyaspor 0
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSüper lig
Hatayspor 3 Antalyaspor 1
Alanyaspor 2 Beşiktaş 0
Başakşehir 2 Sivasspor 1
Giresunspor 1 Malatyaspor 0
Emre Belözoğlu bey ne yapmak, nereye varmak istemektedir ?
Emre belözoğlu, başakşehir'in teknik direktörü olarak ilk 5 maçın 5'ini de kazandı. Takımı en alt sıralardan aldı, şuan maç fazlasıyla 5. Sırada başakşehir
Beni bir başka hocanın altında çalışmayı teklif ettiniz,ben kabul etmeyince yollarımız ayrıldı.
Ben böyle bir hocayım,sizin aldığınız hoca da nasıl bir bakın demek istiyor olabilir ![]()
Mgm güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz , Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ile Konya ve Sinop çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ve Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Kıyı Ege’de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.
bu arada formula 1-2 konusu beklerim ya da buradan yazarım bana fark etmez
Burayı kullan Mustafa.. Devamlı yazılmaz kalır gider konu olarak bence
HS ailesinden tahminci arkadaşımız Sibiryali bilek güreşi turnuvasına katılacak.
Turnuva bu sabah 08.00 -12.00 saatleri arasında nişantaşı spor tesislerinde gerçekleşecek..
Meraklı olan arkadaşlarımız buyursunlar.
Birinci olan para ödülü ve milli sporcu lisansına kavuşacak.
Biraz geç haberimiz oldu yine de yazalım.Erken kalkan olur, birde Cumartesi olma sebebiyle izleme şansı olanlar olabilir.
Sibiryali hocamıza başarılar dileriz HS ailesi olarak.
:kas: :kas: