Whisper tarafından yazılan gönderiler

ADANA Çevrelerinde Yerel Kuvvetli Yağış!

Bugün (07.08.2021 Cumartesi) Doğu Akdeniz’de görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, başta kuzey ilçeleri olmak üzere Adana çevrelerinde YEREL olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı07.08.2021 14:00-07.08.2021 20:00

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Adana Çevrelerinde Yerel Kuvvetli Yağış!

Beklenen HadiseGökgürültülü Sağanak Yağış

Bugün (07.08.2021 Cumartesi) Doğu Akdeniz’de görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, başta kuzey ilçeleri olmak üzere Adana çevrelerinde YEREL olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı07.08.2021 14:00-07.08.2021 20:00

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Serbest stilde şampiyomuz Taha Akgül olimpiyat oyunlarında bronz madalya kazandı

Şu anda canlı yayında olimpiyat oyunlarında kata da Ali Sofuoğlu Bronz madalya kazandı.

100.madalya Ali nin

:türkiye::türkiye: :alkıs: :alkıs:

Fevzi Burak emeğine eline sağlık abim..

Arka sayfada kalmasın alalım buraya da

Evet arkadaşlar birçok olaya gebe olacak bir sistemi karşılamaya hazırlanıyoruz ne yalan söyliyeyim kışın sistem takip ediyormuş gibi hissettim kendimi.

7 ağustos ilk saatlerden itibaren batı karadenizde yağışlar başlayacak ve bu yağışlar zaman zaman etkili kuvvetli yer yer aşırı olabilir. Kararsızlık seviyelerinin yüksek olması lifted indeks değerlerinin -9 civarında olması yüksek yıldırım şimşek aktivitelerine deniz üzerinde hortum ve dolu ihtimali de olduğunu gösteriyor. Yağışın 8i akşam saatlerinde bölgeden çekileceği gözüküyor. Ama ara ara yağışlar devam edebilir.

Orta ve doğu karadenize bakacak olursak öncelikle trabzona değinmek istiyorum yağış açısından çevresine göre yine az yağış alacak gibi duruyor. Trabzonun doğusu rize ve artvin kıyıları ile samsunun doğusu ordu ve giresun çevrelerine ecmwf 400mm yağış veriyor. Durum ciddi gözüküyor.

7si öğle saatlerinden itibaren samsun ordu civarlarında kuvvetli yağışın başlamasını bekliyorum akşam saatlerinde bölgenin doğusunda da kuvvetli yağış olacak. Bu yağışlara kararsızlık seviyesinin yüksek olması ve lifted index değerlerinin -9 civarlarında olmasından dolayı çeşitli olaylar( yüksek yıldırım aktivitesi dolu denizde hortum) gibi eşlik edebilir. Sistemin netleşmeyen kısmı samsun ordu ve giresun civarı duruyor burayla ilgili daha detaylı yorumu yarınki güncellemelerden sonra paylaşacağım.

Tüm bölge genelinde şiddetli hava olaylarına karşı dikkatli olalım sağlıcakla kalın.

Bu nüfusa bu yakışıyor mu?

3 gün kaldı bitti gitti neredeyse olimpiyat oyunları.

Buraya yazdım mı bilmem ama yazmisimdir.

108 kişi ile netice alınır mı onuda bilmem ama sapla samanı karıştırma işini yapmayalım çoğu tatile gittiler.

Çıkın gezin arkadaş sokaklarda, köylerde ilçeler de ne sporcular var bir bakın şans verin.

Yarışmalar da nal topluyoruz vesselam.39 yaşında çekiç atan ve bizi 2000 li yıllarda olimpiyat da madalya alan ilk sporcumuz bu sene de yarışmalara katıldı.

2021 nerde 2004 nerde?

Hala bir güçlü genç bulamadık mı çekiç atmada?

Nasıl bulunmaz?Şu an benim yaşımda olan bir arkadaş var verin eline ciriti bu yaşta inanın süper sayılacak yere atar mesafe olarak.

Bir genç Yokmu yahu çekiç atabilecek?

Yaptığı dereceler belli sporcularımızın.Zamana karşı olan yarışmalar da ve mesafe ile sonuçları belli olan yarışmalarda olamayacak şeylere amin diyoruz.

Yaptıkları en iyi dereceleri belli ve bu işin olamayacağı da belli o derecelerle..

Neden gidiyor veya götürülüyor yarışmalara?

Çok mu zenginiz? He evet bir olimpiyat madalyasına 3 milyon 278 TL verecek kadar zenginiz.

Yazıklar olsun.

Gençleri anlarim hani o havayı solusun veya üzerinden yarışma streslerini atsın diye giderler amenna.

Benim yaşıma gelmiş insanların, dereceleri belli insanların ne işi var olimpiyat oyunlarında?

Bu kadar nüfus ile hala eziliyoruz ona yanarım.

Altın umudumuz Taha da yenilerek 3.luk maçına çıkacak.

Bronz gelir inşaallah.

Karate de bir madalya geldi..

Eray şamdan Gümüş madalya kazandı

Tebrikler sporcumuza.

Bizim için kısır geçen bir olimpiyat oluyor.

Şaşırmadım Kendi adıma.