Eline sağlık abim
ArdaAlper bunu aynen buraya da aliver kopyalama ediver.
Karadeniz ana konusunda zaten.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEline sağlık abim
ArdaAlper bunu aynen buraya da aliver kopyalama ediver.
Karadeniz ana konusunda zaten.
Sahutt eline sağlık.. Güzel anılar :olumlu: balıkları kenara aldım ![]()
Tamamdır abim ayın 6'sıydı sanırım MGM'ye bakıyordum o zamanlar tabi Ecmwf falan bilmiyordum Ordu'ya üç gün yoğun kar yağışı vermişti ben inanmadım ilk başta çünkü ondan önceki 3 senede merkeze hiç kar yağmamıştı neyse ben bekledim ayın 8'ini sabah uyandım bayağı bir yağmur yağıyor dedim sanırım cidden yağacak akşamına yollarda kar küreme araçları gezmeye başladı 9'u sabahı okulları tatil ettiler yerde kar neredeyse hiç yoktu havada güneş vardı markete gideyim dedim denizin üstü kapkaraydı dedim bu sefer yağacak eve gittim on dakika falan geçti bir rüzgar başladı ardından kar. Arda durur mu gördü kar yağdığını direkt dışarı çıktı ben çıktığımda 5 cm olmuştu ( yaklaşık 20 dakikada) ama yerlerde tam tutmadı neyse ben tam deniz kenarına indim tipi şeklinde yağmaya başladı ama en büyük atağı saat 15:30-17:30 arasıydı yaklaşık 2 saatte yolların tamamı kapandı araçlar yolda falan bekliyordu belediye karları küremeye başladı eve gittim cetveli aldım 30 cm'ye yakındı o arada kar kalınlığı ondan sonraki iki gün de ara ara devam etti işte en son 42 cm falandı
Bu da benim anım. Resim bulursam atarım
Böyle anılarınızı yazarsanız bizlerde yararlanırız ![]()
Kar yağışı her zaman güzel anılar bırakır.
Eline sağlık abim , bizlerde okumuş ve yaşamış olduk.
Benim en güzel kışım (hatırladığım kadarıyla) 2020 Şubat ayıdır az daha rekor kırıyorduk Altınordu olarak
42 cm olmuştu bizim evin olduğu yerde sahilde 35 falandı
istersen fazlasını yaz burda bulunsun
Hatırlatalım
| Beklenen Hadise | Gökgürültülü Sağanak Yağış |
|---|---|
| Beklendiği Yer | Yapılan son değerlendirmelere göre; 09.07.2021 Cuma günü öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan ile Erzurum’un kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. |
| Başlama-Bitiş Zamanı | 09.07.2021 13:00-09.07.2021 20:00 |
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 2021 yılı haziran ayı sıcaklık ve yağış değerlendirmesi raporu yayınlandı.
Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun rapordaki açıklamasında, aylık, mevsimlik ve yıllık sıcaklık ve yağış değerlendirmelerinden oluşan iklim analizlerinin, halkımızın ve kamuoyunun bilinçlendirilmesi amacıyla hazırlandığını kaydetti.
EKSTREM HAVA OLAYLARI VE ŞİDDETİ ARTIYOR
İklimin başta tarım, su kaynakları, enerji ve ulaştırma olmak üzere hemen tüm sektörlerin faaliyetlerine etki eden belirleyici bir faktör olduğunu belirten Coşkun, “İklimdeki değişimlerin izlenmesi bu sektörlerin gelecekteki planlamalarında önemli bir yer tutmaktadır. Akdeniz Havzası’nda yer alan Türkiye iklim değişikliğinin sıcak hava dalgaları, orman yangınları, kuraklık, sel, fırtına, dolu gibi olumsuz etkilerinden en fazla etkilenen bir bölgede yer almaktadır. Değişen iklime bağlı olarak ekstrem hava olaylarının sayısı ve şiddeti her geçen ay ve yıl artmaktadır” dedi.
Kars ve Ardahan ile Erzurum’un Kuzeyinde Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
| Beklenen Hadise | Gökgürültülü Sağanak Yağış |
|---|---|
| Beklendiği Yer | Yapılan son değerlendirmelere göre; 09.07.2021 Cuma günü öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan ile Erzurum’un kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. |
| Başlama-Bitiş Zamanı | 09.07.2021 13:00-09.07.2021 20:00 |
|---|---|
| Hadisenin Şiddeti | Kuvvetli Yağış |
Şenol Güneş'in basın toplantısı devam ediyor
Trtspor
Fena oraj var yine gece oraji sağlam yağış var
Kazasız belasız yağsin inşaallah abim.
Unuttuk maçı.
İngiltere evinde kazandı.
90 dakikası 1-1 biten macta Uzatmalar da,İngiltere 2 Danimarka 1
Yatın galik ![]()
2500 tl m nerde 😂
Sende de renkli nick var, yönetim diye atmadiysa bilemedim.Yazar Mustafa atmadiysa atarız Gökhan sıkıntı olmaz ![]()
Daha Çok GösterSinan = 500 HS
Whisper = 1000 HS
Aybars = 1250 HS
Zonguldakli67 = 2500 HS
ArdaAlper = 500 HS
Snow Hound = 2500 HS
mustafa28 = 750 HS
Sahutt = 750 HS
Saadet = 500 HS
UsTaD = 500 HS
iki tane hepsini doru bilen arkadaşımız var Whisper hocam dağıt dediğin an dağıtmaya başlayacağım
Yönetim de olan arkadaşlar hariç kalanlara yolla abim.
Toplama et bende sana atem puanları
MGM yine uyarı verdi yanılmaz inşallah bu sefer 😆The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.