Allah korusun,yağış sıkıntılara neden olmuş Karadeniz de.
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Geç kaldık ama bulunsun bakalım
Beklenen Hadise Gökgürültülü Sağanak Yağış Beklendiği Yer Batı Karadeniz Bölgesinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bölge genelinde Çarşamba (07.07.2021) günü yerel kuvvetli (21-50 Kg/m2), Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun batı ve kıyı kesimlerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Başlama-Bitiş Zamanı 07.07.2021 00:00-07.07.2021 23:59 Beklenen Hadise Gökgürültülü Sağanak Yağış Beklendiği Yer Sakarya ve Kocaeli çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Çarşamba (07.07.2021) günü çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Başlama-Bitiş Zamanı 07.07.2021 00:00-07.07.2021 23:59 Hadisenin Şiddeti Kuvvetli Yağış -
Neden istifa etsin ki adam takımı avrupa şampiyonasına son dünya şampiyonu fransayı yenerek en az gol yiyerek götürmüş dünya kupası elemelerine muhteşem bir başlangıç yapmış belkide dünya kupasınada götürecek burda istifa etmesi ya da görevine son verilmesi anlamsız olur
E BAKAM
-
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, 8 Temmuz Perşembe günü Riva'da basın toplantısı düzenleyecek.
EURO 2020'ye grup aşamasında veda ederek hayal kırıklığı yaşatan A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısı düzenleyecek.
Güneş'in 8 Temmuz Perşembe günü saat 12.00'da, Riva Hasan Doğan Kamp Eğitim Merkezi Orhan Saka Salonu'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayacağı
belirtildi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hmm geç kaldı bence .
İstifa beklemiyorum, istifa ediyorum derse bu işte iyi bir tazminat ve anlaşma var derim.
Bence havaya havaya sıkacak ve yarısını da anlamayacağız.
Şöyle der bence
"Tecrübe yok bizde"
"Bizim elendiğimiz gruptan bakın takımlar nerelere gittiler,zor grup, güçlü grup cırt zirt vsvs"
-
İtalya İspanya maçı TRT 1 de
Dakika 20 maç 0-0
-
Eline emeğine sağlık abim :alkıs:
-
2 gün önceki radar görüntülerini nerden bulabilirim
Mantık yürütmek gerekirse radar anlık görüntüleri verir.
Geçmişe ait görüntülere nasıl ulaşılır veya olabilir mi bilemedim abim.
-
Çeyrek final maçlarında görevi olmayan Cüneyt Çakır ve yardımcıları, atama beklemek üzere UEFA tarafından Londra'ya davet edilmişti. Yarı final ve final maçında görev alacak hakemlerin belirlenmesinin ardından, Çakır ve ekibi görev alamadıkları için Türkiye'ye geri dönecek.
Çakır ve ekibi, EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda F Grubu'nda Macaristan - Portekiz, C Grubu'nda Ukrayna - Avusturya, son 16 turunda ise Hırvatistan - İspanya maçlarını yönetmişti.
-
Hocam ona bakıyorum batı karadenize verilen aksiyon normal yağışa dönmüş yerel etkili yağışlar olabilir gibi yine ama yağışın asıl döküleceği kısım istanbul ve doğu marmara yani kocaeli sakarya civarları olacak gibi duruyor.
@Yusuf
-
Batı Karadeniz'de Fırtına Bekleniyor
Beklendiği Yer Batı Karadeniz'in batısında rüzgarın yarın (Salı 06.07.2021) ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın yarın (06.07.2021) öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Başlama-Bitiş Zamanı 06.07.2021 03:00-06.07.2021 16:00 -
Batı Karadeniz'de Fırtına Bekleniyor
Beklendiği Yer Batı Karadeniz'in batısında rüzgarın yarın (Salı 06.07.2021) ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın yarın (06.07.2021) öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Başlama-Bitiş Zamanı 06.07.2021 03:00-06.07.2021 16:00 -
Eline emeğine sağlık abim :alkıs: :alkıs:
Bir nevi Akdeniz havası taviz vermeden seyrine devam ediyor.
Allah yağış da versin, güneş de diyelim.
-
Çok kötüydü evin yanına yıldırım düştü
dumanın çıktığı gördüm göğe doğruBir sıkıntı varmı?
-
Bu saate basket maçı koyan FIBA’ya ne diyeyim skor şöyle
Türkiye 25-13 Yunanistan
2.çeyrek devam ediyor
Maci 81-63 kaybettik ve Olimpiyat oyunlarına da veda etmis olduk. Bir başka bahara kaldı olimpiyatlara katılmamız

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.