Whisper tarafından yazılan gönderiler

Danimarka Rusya karşısında 1-0 önde ilk yarının sonlarına doğru.

Atılan gol nefis ama.....

Böyle vuruş ile o topun aksiyonları uyumsuz.

Bu topları icat eden topalaklar kim bilmem de.

Ölü toprak,diri yaprak vuruşuymuş muş miş.

Yıllarca oynadım o eski futbol toplarıyla.Yetenek o zaman vardı topa vuruşlarda.

Şimdiki topların vuruş anından sonra aldığı ivme, dönüş hareketleri ve iniş de dahil abuk subuk.

Vuruş ile uyumlu bir aksiyonu yok hedefe giden topun.

Eski top olacak bak bakalım sen ölü,diri nasıl edeceksin de vuracaksın.

O vuruş belli ve topun öyle gitmesi için tek vuruş şekli var mantığa göre ama acarsak meseleyi.

Ya ayak parmaklarını tarakla beraber çimde veda ederek bırakacaksın(kırık dökük dahil) yada havalanmış topa,yada havadan gelen topa, ayağının yüzüyle vurayım diye son gaz ayağını savuracaksin ve namussuz top senin ayak ile bilek üstüne kavala doğru gelecek, sende küfür mü edersin o arada yada beddua mı edersin bilmem.

Aha o top inişe geçerek son hız gider lakin o vuruşun da adı ölü yaprak vuruşu olmaz .Olsa olsa kaza kurşunu olur.

Yerden kalkıp hız kazanan o mesafede alcalip inişe geçen top olmaz,olmamalı da.

Video sadece galeriden..Hem video hem görsel de galeriden atılırsa kalıcı olur

Normal ilk attığım gibi atarsanız belli bir zamanda güncellemeler sonucunda silinebilir.

Silinmesin dersen galeriden

Oda şöyle sırayla işaretledim

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

admin foto yada videoyu nasil atabiliriz beceremedim ve cok karısık :)

Sadece görsel ise buradan

amerika ordusunun atlas okyanusunda yeni uçak gemilerine 18 ton patlayıcı ile yaptıkları sağlamlık testinden dolayı, okyanusda 3.9 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş.

Peki Okyanus canlıları, okyanus dibi, köşesi, kenarı ?

O etkiyi yaratan paylayıcı neler yapmıştır neler.

Bos beleş adamların tanıtımı.Sinir olmuş "uçuyoruz"demiştim.Uctuk, hemde kanat kuyruk olmadan.Bizden korkulur.

Buldum uçuş rotasını araya araya..

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.