Whisper tarafından yazılan gönderiler

La Türkiye’de maçın adamı yine Uğurcan olmuş abi. 2 maçtır bu olmaz,bu ne demek? milli takım top oynamıyor demek.

Bosa kürek çekiyoruz Mustafa.Baslamadan turnuva yazdık,yazdım.

Hayal aleminde yaşıyoruz, millî takımımız uçuyor, uçmuş dedik.

Netice de uçtuk.

Ben böyle takımın ben böyle topçuların para alıyorlarsa haram olsun şimdi en iyi 3.ye kaldık böyle oyunla sen İsviçre’yi bile yenemezsin. La sokaktan toplasalar daha iyi oynarlar Burak maçta kayıp zaten onu geçtim Umut Meraşa taktı hoca koy o mevkiye Çağlar’ı daha iyi oynar daha da yazarım da destan olur özetle BERBATTIK REZİLDİK SEN BU OYUNLA EN İYİ 3. 4 TAKIMDAN BİRİ OLAMAZSIN

Noktalama işaretlerini kullan abim.Yazdıkların iç içe giriyor ve zor anlaşılıyor.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bu sefer yandık :coksıcak::coksıcak:

Kayısı severiz ama :)

Onada bol güneş lazım Emirhan

Resimi görür görmez tişört üstüme yapışmış gibi hissettim o nasıl sıcak öyle

Sıcak İyidir derler ya,şahsen benden az öte dursa sevinirim.Allah günah yazmasın

Avrupa şampiyonasına katılan millî takımların FIFA siralamasi

1 Belçika

2 Fransa

4 İngiltere

5 Portekiz

6 İspanya

7 İtalya

10 Danimarka

12 Almanya

13 İsviçre

14 Hırvatistan

16 Hollanda

17 Galler

18 İsveç

21 Polonya

23 Avusturya

24 Ukrayna

29 Türkiye

36 Slovakça

37 Macaristan

38 Rusya

40 Çekya

44 İskoçya

54 Finlandiya

62 Kuzey Makedonya

Belhanda alacakları için FIFA'ya gidiyor

405952.jpg

Faslı futbolcu Younes Belhanda'nın avukatı Thomas Normand, müvekkilinin, maaşlarının ödenmesi için pandemi döneminde FIFA'ya başvurmadığını, sözleşmenin tek taraflı feshi sonrası dava açtıklarını belirtti.

Normand, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in Belhanda hakkındaki sözlerinin ardından yaptığı yazılı açıklamada, "Müvekkilim, kulübün mali açıdan zorlandığı pandemi döneminde maaşlarının ödenmesi için FIFA'ya herhangi bir başvuruda bulunmadığının bilinmesini istiyor." ifadesini kullandı.

Açıklamada, "Bu süreçte maaş ödemelerinde yaşanan gecikmelere rağmen oyuncu, eski kulübüyle her zaman dostane bir çözüm yolu aramıştır. Maaşında indirime gidilmiştir. Fakat Galatasaray'ın sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi sonrası oyuncu, sözleşmenin ihlal sebebine itiraz etmek ve alacaklarının ödenmesi için FIFA'da dava açmaya karar vermiştir." denildi.

GSTV'de yayımlanan "Gündem Özel" programında basın mensuplarından gelen soruları yanıtlayan Mustafa Cengiz, "Belhanda'yı gönderdiğim için asla pişman değilim. Belhanda ve Feghouli bizi FIFA'ya verdi. Üç kişi yapılandırmadaki yüzde 15'i kabul etmedi. Bizi tehdit etti. Bu bizi üzüyor. Eleştirdiğimiz Falcao bile indirim yaptı, en başta Muslera yaptı. Belhanda'nın son açıklaması bardağı taşıran son damla oldu." açıklamasında bulunmuştu