Whisper tarafından yazılan gönderiler

Dostlar selamlar. Haftalık tahmin yapamadık bu hafta. Şu an müsait olabildim ancak. Bir bakayım dedim de. Önümüzdeki çooook uzun bir süreç içerisinde sıcaklıklar bile değişmiyor. Hiçbir hareketlilik yok. Yalnızca Antalya taraflarında yarın ve cuma yağış geçişi görülebilir. Ufak çisentiler halinde. Onun dışında kurak sürece devam☹️☹️. Asi Nehri tam manasıyla kurudu 😔

En kısa zamanda yağış ve yağışlar alalım her bölgede inşaallah

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Milli takım için yapılan şarkıyı siz nasıl buldunuz?

Alıntı yapalimda takip edilsin.Eline sağlık diyelim ..

Bence sıradan bir pop şarkısı olmuş Gökhan.

Spor kulüpleri ve millî takımlar için MARŞ tarzı besteler ön plana çıkar.

Vallahi de bu şarkıyı bir başkası söylese yine bir Mustafa Sandal bestesi olduğunu bilirdim.

Ritm, tınılar,bazı yerlerde cümle uzatma ve basmaları nedeniyle.

Eleştirmeyi fazla uzatmadan keseyim.(çok şey yazarım bu konularda :) )

Athena olsa keşke dehşet bir beste çıkarırdı ortaya daha önceden de yaptıkları gibi.

Ercan saatçi de yapar.Eski örnek marşları göz önünde bulundurursak bazı kisilerin etkili sözler ve ritmlerle dillere pelesenk marşları hala gündem de.

Bu olmamış vesselam :)

Yağış sonrası bahçeden

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Az çok takip eden birisi olarak "aynı hamam aynı tas"olur derim .Kimse kimseden memnun değil maalesef.Kulupler hem TFF'den hem hakem camiasından memnun değil.

TFF ve Hakemler ise "her şey yolunda biz doğru yoldayız"diyor her zaman.

Kulüpler de,TFF de,Hakem camiası da "hatamız var bizim de" demiyorlar hiç bir zaman.

Bende "E BAKAM"derim ne edelim :)

Bu bir sektör artık yıllardır böyle.Yerinde hareketler ile çok şey yapılabiliyor.Biz yaparmiyiz,yapabilirmiyiz?

Beşiktaş'ta sakatlık bahanesiyle son 10 maça çıkmayan ve Al-Nassr'a transfer olan Aboubakar'a ilk tepkiler takım arkadaşlarından geldi. Rachid Ghezzal, Valentin Rosier ve N'Koudou, Aboubakar'ı Instagram üzerinde takip etmeyi bıraktılar.

Güzel

Aha bazar yeri olmuş ya buralar

:koşma: :koşma:

Başkanları pek sevmem,hepsi de aynı gibi geliyor bana.

Lakin kadrosu iyi olan TS ek transferler ile bu senenin şampiyon adayıdır vesselam.

Kadrolarını korumak şartıyla diyelim.