Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Yorumlar gelsin
Güzel görünüyor Mustafa..Yine de konferans ligi pek rağbet görmez kulüplerden.
Eline sağlık abim..
Hekimoğlu Trabzon 0-1 Kocaelispor maçı tribünler boşaltılmasını içim 2.yarı başlayamıyor
Akıllı bunlar ilk yarıyı izlediler ikinci yarıda niye kesiyorlar 🤣
Taşkınlık vardır yoksa seyirciyi çıkarmazlar
-
-
Ahmet Ağaoğlu
Cornelius transferi Trabzonspor için kapanmıştır maliyeti çok yüksek
Yine sezonluk kiralık yoluna gidilecek bu sezonda da..Dandik oyunculara kapıları açmayalım inşaallah
-
-
TFF den Hekimoğlu Trabzon - Kocaelispor maçına skandal atama
Geçen sene Hekimoğlu Trabzon'un aleyhine 1 penaltı vererek Play-Off Yarı Finalin dışına itilmesine neden olan Özgür Yankaya maçın hakemi oldu belki de o penaltı olmasaydı bu sene Hekimoğlu'nu 1.ligde konuşuyorduk.
Ne Düşünüyorsunuz sanki daha farklı bir hakem olabilirdi
Sen mesela benden daha ilgilisin.. Başka hakem olabilirdi..Geçen sene penaltı penaltımıydı ?mesele o..
Bana göre evet sana göre hayır olabilir.
Skandal bir mac ve sonuç çıktıysa geçen sene,izdiham,infial yasanmissa evet bu atama yanlış derim.
-
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Paylaş seçeneğinden "bağlantıyı kopyala"dersen böyle Instagram'a gitmeden bakarız abim..Ben düzeltme ediverdim.
Eline emeğine sağlık epey bilgi ve haber paylaşıyorsun :alkıs: :alkıs:
-
-
-
-
-
Tarumar
-