Denizli düşmüş gülenler var vsvs deniyor ama o görseller ne şartlarda çekilmiş, önce,sonra veya bir hal hatır sorma da..
Maç bitiminde böyle nese dolu olanları ben görmedim ..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDenizli düşmüş gülenler var vsvs deniyor ama o görseller ne şartlarda çekilmiş, önce,sonra veya bir hal hatır sorma da..
Maç bitiminde böyle nese dolu olanları ben görmedim ..
yav alttaki fotoyu silemiyom uyuz oldum
Ben hallettim
Tam boyut dememissin o öyle çıkar mesajı atınca..
Resim Yukle diyr tekrardan girip hangi resmin altta ufak kalıyorsa onu ya tam boyutlu edeceksin kullanacaksın mesajda yada oradan sileceksin ki kayboldun.Normal mesaj düzenle dediğinde o resim görünmez zaten. Yükle yani ek dosyalardan girip kullandıklarını gözden geçir.
Amma uzattık açıklama edelim derken ![]()
Denizlispor, Süper Lig’e veda eden ilk takım oldu.
Ekleyelim
yardımcı hakem hakemi yanıltmış top ayaktan çıkarken ofsayt var demiş lakin o zamanda yok ve bu yardımcı hakemin 1.lig tecrübesi bile yok
Önemli ve kritik haftalarda böyle görüntüler olmamalı.
Bence skandal başka açıklaması yok.
Federasyondan ben ses bekliyorum veya rakip takımlardan itirazlar .
Olumlu veya olumsuz spor camiasına açıklama yapılmalı veya varsa bir kural hatası maç tekrarlanmalı.O maçta iki pozisyon var bence ikisi de gol ve verilmemiş.
Hele ki gündemi meşgul eden bu ilk pozisyon maçta beraberlik golü oluyor ve herşeyi değiştirebilir.
Unutulmaz görüntü diye TV de gözüme çarptı.Hatirlamiyorum bu görüntüyü ama paylaşalım.
Bu görüntüde FB kazanmış ve Galatasaraylı oyuncularla birlikte madalyaları ile poz vermişler.
Adana maçında balıkesirin golü neden iptal oldu tertemiz gol
Skandal ve açıklaması da yok ..
Oyun içinde oyun mu? :'D
yok sohbette de ederiz yav bişey olmaz
her konuda akıl verenler 😂😂
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Aynen de böyle oluyor ![]()
![]()
Whisper Hayırlı sahurlar abi sana ve herkese
Bizim tuttu tutmadı içinde bir konu açalım derim
Hayırlı sahurlar Semih..
Nasil bir oynayın dedim neyse o ama ses etmediniz abim..
Burada bi deneme edelim bilenler yada sen anlat surda açarız açmak kolay konuyu.
Mühim olan rağbet gören birşey olsun
Sığ
Siren ile devam edelim