Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkadaşlar doğum günüm 13 ocaktı ama kimse kutlamadı. Bi kutlar mısınız ? Teşekkürler..

Arada bir sohbette ışık etsen bizlerde hazır kıta kutlama ederdik.
Site de doğru profil girişlerin de arkadaşlarında dediği gibi otomatik kutlama yazısı çıkar.
Neyse o önemli değil.
Geçmiş doğum günün kutlu olsun Castiello68
Nice güzel yaşlara sağlıkla, mutlulukla.
-
samsun icin guzel diyorsunuz fakan 16 subattan sonra yagislar samsuna azaliyor ?
Zaman neyi gösterir bakalım.Yagis ve soğukları alalım hiç beklenmeyen anı salınım ve hava hareketliliği bizleri ters köşe yapabilir.
Son sistemde kim ne beklerdi,ne oldu?
Hep yazıyorum yine yazayım.Adi üstünde "hava" rüzgar nereye o oraya.
Yurtta güzel yağışlar olsun inşaallah
-
Hocam benim moralim bozuldu windy 10 cm bile kar vermiyor bize
Adında meymenet yok Windy nin..
Sen ona bakma şimdiden cm yi takmamak lazım.
-
Geçmiş olsun, sizlere ve tum hastalarımıza acil şifalar.
-
İstanbul anadolu kıyıları hep en son kar alan yer oldu hocam. Kartalda mesela 4 yıldır yerde tutan kar görmedik. Bu sistemde ne olur sizce ? Çocuğum 3 yaşını bitirdi daha kardan adam yapamadık

En kısa zamanda inşallah kardan adam yaparsınız
-
Evin çatısı zor duruyor şu anda. Patır kütür vuruyor bir yerlerden koptu herhalde. Durum fena
Bizide vurdu aniden çatı uçtu çok sağlam rüzgar aldık
Geçmiş olsun abiler,Allah afetinden korusun bizleri.
-
merhaba herkese hayırlı geceler dilerim trabzon-akçaabat hakkında bilgilendirme yapma şansınız var mıdır acaba? bizim burada yağacak mı yağarsa tutacak mı? iyi geceler dilerim
Hoşgeldiniz, İyi geceler.
Sorumlumuz zamanı gelince değerlendirmeler yapacaktır.
-
Merhaba arkaďaşlar yeni katıldım aranıza.Geliyor gelmekte olan cetvelleri hazırlayın nasipse kışın geri kalan kısımında beklediğimiz kar yağışlarına kavuşacağız.
Sizde Hoşgeldiniz,
İnşaallah diyelim, bekliyoruz işimiz bu.
-
-
Umarım kar yağar.Merakla takipteyimm
Sadece Karadeniz veya belli bir iki bölge olmasın inşallah.Yurt sistemi olsun, bekliyoruz hemde en iyisini.
-
arkadaslar bartin a kar ne zaman gelir sizce gelirse de kac cm yagar. gozumuz yollarda kaldi . merakla takip ediyorum sizi
Az daha zaman verin tahmincilerimize, hala erken bır şey söylemek için
-
Whisper hoşgeldin hocam tekrardan
Hoşbuldum abim..Gitmek ne mümkün

Devam inşallah hep beraber,birlikte, SİZLERLE
:alkıs: -
Acemi üye nasıl olunuyor acaba rica etsem biri anlatabilir mi?
Gruba ilk katıldığımda gayet rahattım iyiydi şuanda git gide herşeyi kısıtlıyorlar 1 tane yorumlama konusu vardı karışık oluyor diye 2. Konuyu açtılar gerçekten takdir ettim iyi bı hareketti uzmanlar orda yorumluyor şimdi de diğer grubu bilmem hangi üye altına kapalı zaten orda yorumluyor uzmanlar çok gereksiz bir hareket!!!!!! Zaten 2 grup var insanalar hangi yorumu dikkate alacağını biliyordur. Ki uzman grubu da olmasına rağmen yine de kapatılıyor anlamıyorum gerçekten anlamıyorum...!!!
Dikkate alacağız model konusunda yazdıklarınızı.
Paylaşım ve beğeniler ile rütbe yükseliyor.
Gerekirse yine üyelikler yönetim tarafından yükseltiliyor.
Bakarız çaresine sıkıntı yok.
-
Tez vakitte şifa İnşaallah.