Whisper abi izliyor musun maçı sende yorumla izliyorsan
Az bakabildim Ömer
Bakalım şeytanın gezdiği dakikaları yakaladım bakalım neler olacak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturWhisper abi izliyor musun maçı sende yorumla izliyorsan
Az bakabildim Ömer
Bakalım şeytanın gezdiği dakikaları yakaladım bakalım neler olacak
Tüm forum camiasina Selamun aleyküm Efsane- Semih , sistemci , ariftarif cok geçmiş zaman once hepiniz biryerdeydiniz , ben kar meraklısı Balkes nickimle , sürekli abi geliyor mu bizim orası nasil olur , diye yırtınıyordum
simdide semih abi buraya geldi , bende uyelik actim , takipteyim
Aleykümselam, hoşgeldiniz
Ay sonu olacaksa olacak.
Eylül-Kasım 2020, dünya için bu türden üçüncü en sıcak dönemdi
15. yıllık Arktik Rapor Kartı'ndan: 2020, birkaç soğuk noktaya rağmen Kuzey Kutbu'nda rekor kırılan en sıcak ikinci yıl oldu. Olağandışı Kuzey Kutbu sıcaklığı, en az 1900'den beri kaydedilen en yüksek sıcaklıklarda yedi yıllık bir seriyi sürdürüyor
elestırınız guzel ama özüğrlü kelımesı hiç şık degıl.özürlü kelimesını o anlamda kullanmak cok yanlıs.engellı ınsanlarda ınsandır.unutmayınız!!
o anlamda kullanmamış ama dikkat ederiz bundan sonra abim
Muhammed Ali birde arada benim kanser eden takımımın gollerinden atta bakalım ![]()
Allah'tan
sever Rize severim
Açıkçası bu siteyi bilmiyordum.Malum sitede yönetici admin bölge sorumluların sırf siz gidiyorsunuz diye ayrı sayfa açıp size saydırmalari için yorum yaptırdıklarini görunce buraya ve YouTube sayfanıza üye oldum hocam kararınızda son derece haklısınız Allah kolaylık versin dediğiniz gibi aile sahibi olmayan malum sitede liseli ergen ve cahil özürlü adminler sizi anlayamaz. Hocam sizden ayrı bir rica önerim var tahminlerinizi bölge bölge yaparsanız hem YouTube kanalınız için hemde burası için çok faydalı olur. Saygılar
İnsanoğlu çiğ süt emmistir derler.
Benzetme olursa "insan eti de yer" Hoşgörü, anlayış, olabilir demek çok zor değil.
Biz herşeye bu güne kadar hep hoşgörü ile baktık..Bir yerimiz de eksilmedi Allah'a şükür kimseyle sıkıntımız yoktur ve olmayacaktır.
Aramızda kalırsanız göreceksiniz ne demek istediğimi.
Hoşgeldiniz
İlk ULL nin karadeniz yükseleri için etkili olacagını düşünüyorum Aralık sonu için ise İstanbul adına soğuk sınırı olur bence
Aman gelsin de nasıl gelirse gelsin..
Sevinelim bekliyoruz abim
Gözünüz aydın olsun
Tüm yurtta yaşayacağız inşallah.Tam zamanı Allah bereketini eksik etmesin
Eren denk düşsün abim tahminin İnşaallah
Giresun Bulancakda hiçbişey yok ya acaba yağış ne zaman gelicek
selamlar Toprağım uzun zamandır kayıpsın
Bende Mehmet geldi diye hoşgeldin dedim sohbette abim
Nerede kaldı bu ?
Faydası olur zararı olmaz abiler, elinize sağlık
Maşallah dünden beri bizde de var avanak ıslatan tarzında ama toprağa bunun faydası daha çok oluyor Angora
Ya tabi orası öyle ama insan o günleri yaşayınca özlüyor bidaha istiyor
Az daha sabır diyelim
Hepimize Hayırlı olsun hocam. Bizde geldik.
Sizde hoşgeldiniz
Çağdaş hoca takımı güzel hazırlamış maçı izledim. Alanyaspor güzel oynadı gerçekten, bjk nin en büyük sorunuysa bitirememek oldu. Başakşehir ise yorgunluğu ve formsuzluğu devam ediyor ondan yenildi gibi o maçı izlemedim
:alkıs: guzel tesbit