Whisper tarafından yazılan gönderiler

Maalesef depremde can kaybı 35 e yükseldi

İş yerinin karşısındaki büyük boş beton alanda sabah saatlerinde hiç görmedigi sayıda karıncayla karşılaşmış ve hava da çok değişikmis.. Böyle der tanıdık bir dostumuz

bu gece saatlerinden itibaren bolu kartalkaya kayak merkezinin doruk kısmında(1890m)kar yağışı görülecektir, Ayrıca köroğlu tepesinde(2499m) saf kar yağışı Görülecektir. Cumartesiyi pazara bağlayan gece ise kar yağışı 1400-1500 metre aralığında olup ilçemi geredenin yüksek köylerinde 1-2 cm gerede merkezde ise sulu kar veya sabaha karşı ani seyirlik kar durumu mevcuttur. Sürücülerimiz için bolu cankurtaran mevkiinde cumartesi akşamı ile pazar öğlene kadar ki süreçte, sulu kar ve seyirlik veya ani örtü oluşturucak kar yağışları görülecektir. Islak zemin olacağı için buzlanmaya dikkat edilmesi gereklidir.

inşallah Bilal

Bilal Tan abi kıbrıscık ta da kar yağışı gözlemlenebilir değil mi ?

Bilal Tan

En merak ettiğim şey şu madem istanbulda büyük deprem bekleyebiliyorlar neden izmirede önceden böyle bir uyarı yapamiyolar.

Yapılıyor ama

CAN

10-12 gün önceden bir yazı demiştin

UsTaD demiş

Şöyle yazılı

Kuzey Anadolu Kırığı’nın Ege Denizi’ndeki batı uzantısı olduğunu da sözlerine ekleyen Ercan, “Kuzey Anadolu Kırığı, Ege Denizi’ndeki batı uzantısı olup burada son buluyor zaten. Depremi orada yapıp tekrar Anadolu toprağına geri dönecek. Olası 7 büyüklüğündeki depremden Çanakkale, İzmir, Balıkesir, Edirne kıyı kesimleri etkilenir” diyerek uyarılarda bulunmuştu.

12 gün önceden profesör Ahmet Ercan bunu demiş.

Atalım bir işe yarar burda bulunsun şu zamanda

İzmir"de ikamet eden üyelerimiz lütfen evlerinize girmeyin, özel aracınızla yolları tıkamayın yardım ekipleri ulaşamıyor, telefon görüşmelerinizi kısa kesin, Whatsapp, Facebook, İnstagram gibi sosyal hesaplarınızı sık sık kontrol edin enkaz altında kalmış bir yakınınız veya size ekli bir arkadaşınız sizden yardım talep edebilir, sizden yardım istenmesi durumunda hemen 155, 110, 112 numaralı telefonları arayıp enkaz altındaki kişinin konum bilgilerini bildirin

Bayraklı ve Bornova da yıkılan binalar var maalesef

The content cannot be displayed because it is no longer available.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Marmara’nın doğusu, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Antalya ve Isparta’nın doğu ilçelerinde yer yer kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.