Whisper tarafından yazılan gönderiler

Düşünün 147 yyaşındasınız ve 4 eşiniz ölmüş, çocuklarınızdan da hiç kimse hayatta değil..

Dünyanın en yaşlı insanı: Mbah Gotho

1870 doğumlu Mbah Endonezya'da doğmuş ve 02.05.2017 de doğduğu köyde yaşamını yitirmiş.

Son eşi ölünce 125 yaşında olan Mbah,kendine de mezar taşı yazdırmış, yerini hazırlamış çeyrek asır da ölümü beklemis

Son yıllarda sık sık artık ölmek istediğini dile getiren 146 yaşındaki Gotho, köyünde defnedildi. Gotho'nun "dünyanın en yaşlı insanı" olduğu iddia ediliyordu.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Sakarya ve Kütahya Çevrelerinde Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Kuvvetli Yağış

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz (Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu), İç Anadolu'nun kuzeybatısı (Eskişehir, Çankırı ile Ankara'nın kuzey ilçeleri) ile Sakarya ve Kütahya çevrelerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BAŞLAMA BİTİŞ: 29.09.2020 14:00-29.09.2020 23:59

Süper Lig

Antalyaspor 1 Denizlispor 0

Nerden nereye?

Bir zamanlar Yugoslav futbolcuların akın ettiği bir lig vardı..Orada malzemeci olan bizde büyük takımlara alınırdı(istisnalar hariç DİYELİM)hiç vic diye bı ton adam vardı ligte.

Parayı alan yatardı yada geri giderdi ..

Şimdi de aynı o durumlara düştük.

Bir tane parmakla gösterilecek oyuncumuz yok ligde..En azından benim için.. Yaşım fazla ve ne kaliteli adamlar geldi Türkiye ligine..

Cat pat aklıma gelenler

Hagi,Amokachi,Alex,Taffarel,popescu,Anelka,Şota, Schumacher,Kuntz,Gomez,Drogba,Nilsen,Balic,Bolic, Roberto Carlos,Hojdonk,Uche,Hogh,Mirkela,Jay Jay Okacha,Zago,Apiah,Gerson,Rapaic,Pesic,Querazma,Sneijder,Carev,Baros,Kezman,Ribery,Ariel Ortega,Kewell,Elmander,Guti,Falco Gottz,Stump,Etoo, vs vs

Eskilerden de çok ama yazmaya gerek yok

Kendi takımın hariç diğer takımın da oyuncularını bilirdik..Neden ? seyretmeye değer oyuncular olunca insan ezber eder.

Vallahi de billahi de ben Fenerbahçe kadrosunu bilmem ..FB liyim ama beni ayağa kaldıracak kim var? Hiç kimse..Baksam ne olacak?

Velhasıl yöneticiler tarafından çar cur edilen paralar ve devasa borç yükleri bizi bu hallere getirdi.

Yazıklar olsun ne diyelim ki.

Yazıklar olsun bu sonuç ne

Normal abim

Her derbi sonrası ve lig maçları sonunda ekleme ederim,ben yazıyorum,

Ligimizin Bulgar ligi olduğunun altını da çiziyorum devamlı.

Zaten dandik bir ligimizin olduğu da aldığımız sonuçlardan belli.

Avrupa'da ülke puanları yerine nal topluyoruz devamlı.

Toplanan nallar ile hurda dükkanı açacağız.

Satıp paraya çevireceğiz ve kaliteli bir ligi sanırım öyle meydana çıkaracağız.

Lafa geldimi "dev" oluyorlar..

Yurt genelinde önümüzdeki günler

Kayserispor 1 Erzurumspor 3

Hatayspor 1 Kasımpaşa 0

Göztepe 2 Gaziantep 2

Trabzonspor 3 Malatyaspor 1

Bugün saat 19.00 da

Galatasaray Fenerbahçe derbisi var

Bugün öğle saatlerinden sonra Marmara'nın batısında (Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Tekirdağ) etkisini arttırması beklenen rüzgarın, gece saatlerine kadar güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 hamlesi 80 km/saat) esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama/Bitiş

26.09.2020 14:00-26.09.2020 23:59

DENİZLER AİT METEOROLOJİK UYARI

Kuzey Ege'de yarın (26.09.2020 Cumartesi) öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına bekleniyor. Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Başlama/Bitiş 26.09.2020 12:00-26.09.2020 23:59