Ankara Eryaman stadtından sevgiler ve saygila stad kapıları açıldı umarım iyi maç olur saldır Ankaragücü.
Bol şans
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnkara Eryaman stadtından sevgiler ve saygila stad kapıları açıldı umarım iyi maç olur saldır Ankaragücü.
Bol şans
Başakşehir zirvede
Sivasspor da stres bu hafta Trabzonspor maçında tavana vuracak.
Liderlik gitti diyecekler.Zirvenin gizli sahibi Trabzonspor ile ve deplasmanda..
Zor işleri bu hafta ve sonraki maçlarda.
Avantajını kullanamadı Sivasspor.
Ligin ilk yarısında yazmıştık işleri zor dedik.
Büyükler ablukaya aldılar zirveyi
Süper lig
Başakşehir 1 Beşiktaş 0
bu gece uyku yok.??
Yağıyorsa zaten uyuyamazsin ![]()
Korkutan görüntü! Bir ülke büyüklüğündeki kütle yok oldu.
Avrupa Uzay Ajansı (ESA) tarafından yayınlanan bir yıllık uydu görüntülerinde Antarktika Kıtası’nda bulunan ve Malta ülkesi büyüklüğünde bir buzulun kırılarak yol olduğu görüldü
Avrupa Uzay Ajansı'nın Copernicus Sentinel-1 uydusu tarafından Şubat 2019'dan itibaren çekilen fotoğrafların bir yıllık hızlandırılmış videosunda ortaya çıkan görüntülerde Pine Island Buzulu kırılarak yok oluyor.
Malta büyüklüğündeki buzulun yüz ölçümü yaklaşık 300 kilometre kare olduğu bildirildi.
2016’da imzalanan Paris İklim Anlaşması kapsamında ülkeler sıcaklık artışının dünya genelinde 1,5 derecede kalması için çaba göstermeyi kararlaştırmıştı.
Ancak raporu hazırlayan iklim uzmanları, ‘en iyi senaryo’ olarak adlandırılan bu durumda bile dağ buzullarının üçte birinin eriyeceğini ortaya koydu.
Bunun nedeni olarak sera gazı etkisi yapan gazların yüksek rakımlarda daha fazla bulunması ve dolayısıyla dağlık alanları daha olumsuz etkilemesi gösteriliyor.
DHA
Maşallah maşallah maşallah
Abilerim gözleriniz aydın olsun
sivasspor antremanı
Süper olmuş![]()
Gözünüz aydın olsun Mkaymaz21 ve tüm arkadaşların
Güzel kar yağıyor, kac gibi yoğunlasir
Gözün aydın olsun abim
Resimde dilenelim senden olursa
He bide tekrardan ikinci tura mı döndün
Aha gelde kızma ![]()
Bizim doğum günün de kimse böyle saldırmamıştı![]()
![]()
Winter Allah seni ne ede 
Doğum günün kutlu olsun abim
Nice güzel yaşlara İnsaalllah
Genelde korku filmlerini severim. Böyle canavarlı olmayacak ama. Paranormalli. cinli filmler hariç.
Belki buralarda bir yerlerde yazmışligim vardır..
Klavyem gevezedir nitekim![]()
Yusuf ve tüm Havalarınsesi ailesi..
Dizi denilince akla bende ilklerden bir dizi gelir..
DEXTER
net ortamının az ve kısıtlı olduğu zamanlardı.
PC lerin az ceplerin benim gibi akılsız olduğu zamanlardı..
Her hafta bekle bekle başlar ve kısa bir zamanda biterdi.
Sonra gece bekle tekrardan seyret.Hafta arası tekrar tekrar seyret..Zevk dolu bir filmdi.
2006 da başladım yıllarca seyrettim..
Tam 8 sezon sürdü.8 sene yani.
Şimdi olanak çok başlayan kısa günlerde bitirir.
Biter ve her başlayan kişi,bir bölüm daha seyredeyim,bir bölüm daha seyredeyim diye bırakamaz başlar ve en kısa zamanda bitirir..
Herkes seyretsin dizinin adı DEXTER
DEXTER MORGAN
Öyle tabi hocam. Zaten her fırsatta giriyorum buraya. Benim ekiptekiler boşluk bulduğunda facede twiterde dolanır. Ben burada?. Ben araştırmayı öğrenmeyi seven biriyim. Buradaki hocalarım hava konusunda uzman. Bende kömür konusunda uzmanım mesala?. Mesala ben bu kış burada baya baya bişeyler öğrendim. Can hocam sağolsun arada kızıyor falan ama açıklayıcı konuşuyor. Hakkını helal etsin arada çıldırtıyoruz onu. Whisper hocam sende çok iyi bir hocasın sende hakkını helal et senide yoruyorsak
Varsa hakkım benden yana helal olsun abim.
Ben başıboş biriyim ![]()
İşlerinden zamanlarından harcayan herkese çok teşekkürler..
Hobi işi neticesinde.
Hep beraber daha nice yıllara ve kişlara inşallah
Kömür işi de hava işi gibidir.
Çeşidi çok kalorileri farklı farklı..