Whisper tarafından yazılan gönderiler

Ah hocam ah ben çok meraklıyım ama yaş 38. Görevim icabı vaktim kısıtlı. Anca arada giriyorum böyle can hocamdan Sinan hocamdan ve burada işi bilenlerden bişeyler kapmaya çabalıyorum. He birde diğer sitede efsane semih hocam var hakkını yemeyeyim. Emekli olunca bu hava analizlerini deprem analizlerini öğreneceğim ilk iş.

Her güncellemeyi takip edersin abim..

Merak var istek var sende..Neden olmasın ?

Aramızda olmaniz senin ve diğer arkadaşların,bizim için önemli..

Her alanda bol şanslar,sana ve diğer tüm arkadaşlarımıza

Şaka maka Şubat 20'den sonra bir sistem geliyor görüntüsü var senaryolarda da destekleyenler var diyagramda oranlar belirginleşmeye başladı ull sayesinde uzun ömürlü bir sistem de olabilir gibi görünse de temkinli yaklaşmakta fayda var hep ileri bir tarihe gidiyor sadece kesine yakın olan şey 20'sine kadar hareketlenme olmayacağı sonrasında 20'den sonra uzun süre soğuk tarafta kalabiliriz mart ikinci haftaya kadar şartlar zaten uygun bu zaman aralığında 20 Şubat - 20 Mart arası metrelik kar gelecek gibi batı karadeniz ve marmaraya dediğim gibi her sen bir efsane oluyor o da bu olabilir takipteyim sabırla yavaş yavaşa yansımaya başladı.Sizde takipte kalın forum olarak odaklanmalıyız ve bu sistemi bir şekilde getirmeliyiz ki kar hasretimiz dinebilsin...Allah büyüktür inşallah olacak vade çok ta uzun değil 13 gün civarı var gelip geçer

Zonguldak diyagramında şimdiden %10-%15-%20'ler var 20'nden 26'ya kadar

Batı Karadeniz her sene bir defa efsane sistem alıyor yarım metre üstü kar bırakan bu ciddi bir sistem olabilir takipte kalmak lazım..

Sivasspor da değişik sesler çıkmaya,inanclarida kaybolmaya başlamış..

Şampiyon olacağız derlerdi hep ama 3 maçta 7 puan kaybetmeleri herşeyi alt üst etti

Rıza hoca penaltı ve var dye isyan etti..

Oyuncularin şampiyon olmasak bile ikincilik, üçüncülük de başarıdır demeye başlaması..

Stres diz boyu

Burada bulunsun