Whisper tarafından yazılan gönderiler

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Mersin, Adana ve Hatay kıyılarında beklenen sağanak yağışların, yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren kuvvetli (21-50 kg/m²) olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI; Rüzgarın; Marmara, Kıyı Ege ve Doğu Akdeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Sahra çölü ve kar

3 senedir Sahra çölüne kar yağıyor

Bu sene de kar aldı Çöl

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Antalya'da hortum! 2 dakika sürdü

Antalya'da dün geceden beri şiddetli yağmur etkili olurken bu sabah Konyaaltı sahili açıklarında hortum meydana geldi.

Antalya'da dün geceden beri etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Bu sabah yağmurun şiddeti artarken, bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Yollarda olan sürücüler, zor anlar yaşadı. Bazı sürücüler, araçlarıyla su birikintisinde mahsur kalırken çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.

Konyaaltı sahili açıklarında ise saat 10.40'ta yaklaşık 2 dakika süren hortum meydana geldi. Hortumun ardından yağış devam etti. Kent merkezinden de görüntülenen hortum sonrası yağmurun şiddeti arttı.

Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, sağanak ve gök gürültülü sağanağın akşam saatlerine kadar kentte etkili olacağı kaydedildi.

Süper ligte gol sağanağı

Kar sevdası maçları da unutturdu.

Büyükler dolu dizgin . Sivasspor bundan etkilenecektir mutlaka.

Galatasaray 5 Antalyaspor 0

Trabzonspor 6 Kayserispor 2

Başakşehir 5 Kasımpaşa 1

Ankaragücü 2 Denizlispor 2

Sıcaklık sorunu buna neden olan.Yağış yağmur ve kky olabilir bugün için

Yarın daha güzel görünüyor ama yağış, soğuk buluşması olduğu zaman kar şansınız artıyor..

Örnek rakım yetmiyor, yağış yetmiyor, soğuk yetmiyor..

Bunların buluşması gerekli

Bazen bir sistem iner İzmir gibi kar kısırı, rakım özürlü yere bile kar yağışı oluyor.

Perşembe gecesi kar olarak başlayan hava bende uçtu gitti.Soguma da yeterliydi ama yağışı kaçırdık:)

Rakım bende çuvalla ama olmuyor işte

Önümüzdeki günlerde güzel sistem belirtileri var.