Son resmini arakladim Mehmet haberin olsun
Mavi baskın bir renk olmuş hoş
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSon resmini arakladim Mehmet haberin olsun
Mavi baskın bir renk olmuş hoş
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Mersin, Adana ve Hatay kıyılarında beklenen sağanak yağışların, yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren kuvvetli (21-50 kg/m²) olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA UYARISI; Rüzgarın; Marmara, Kıyı Ege ve Doğu Akdeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Can abi orda ağlayabilirsin dedi hüzün gideriyorum abi
Bu sene İnsaalllah bu duvar boş kalacak
Herkesin gönlüne göre versin Rabb'im
sistem kaçtığğğ
![]()
Yakalarız dedik
The content cannot be displayed because it is no longer available. İstanbul
Konuyu bulamadım buraya atayım bari
@Siberian_Tiger
Yeni yaşında,yeni yılda,sağlık,mutluluk başarı ve huzur dolu günler seninle olsun.
Doğum günün kutlu olsun abim
Pastayı da Sinan alsın![]()
Sahra çölü ve kar
3 senedir Sahra çölüne kar yağıyor
Bu sene de kar aldı Çöl
Antalya'da dün geceden beri etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Bu sabah yağmurun şiddeti artarken, bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Yollarda olan sürücüler, zor anlar yaşadı. Bazı sürücüler, araçlarıyla su birikintisinde mahsur kalırken çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.
Konyaaltı sahili açıklarında ise saat 10.40'ta yaklaşık 2 dakika süren hortum meydana geldi. Hortumun ardından yağış devam etti. Kent merkezinden de görüntülenen hortum sonrası yağmurun şiddeti arttı.
Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, sağanak ve gök gürültülü sağanağın akşam saatlerine kadar kentte etkili olacağı kaydedildi.
Süper lig
Alanyaspor 2 Konyaspor 1
Gaziantep 1 Malatyaspor 1
Sivasspor 1 Göztepe 0
Çaykur Rizespor-fenerbahçe
İlk yarı: 1-1
Goller: Deniz Türüç 13' (FB)
Muhammed Abrahun 18' (Rize)
Abim fırsat buldukça yaz sonuçları maçları
Bende atarım Zaten
Süper ligte gol sağanağı
Kar sevdası maçları da unutturdu.
Büyükler dolu dizgin . Sivasspor bundan etkilenecektir mutlaka.
Galatasaray 5 Antalyaspor 0
Trabzonspor 6 Kayserispor 2
Başakşehir 5 Kasımpaşa 1
Ankaragücü 2 Denizlispor 2
Daha Çok GösterEge Denizi’nde Fırtına Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Fırtına
Beklendiği Yer
Rüzgarın, Kuzey ve Orta Ege’de yarın (Pazar) kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir.
Fırtınanın Salı günü öğle saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı
29.12.2019 00:10-31.12.2019 12:00
Hadisenin Şiddeti
Kuvvetli Fırtına
Oluşması Muhtemel Riskler
Ulaşımda Aksamalar
Sıcaklık sorunu buna neden olan.Yağış yağmur ve kky olabilir bugün için
Yarın daha güzel görünüyor ama yağış, soğuk buluşması olduğu zaman kar şansınız artıyor..
Örnek rakım yetmiyor, yağış yetmiyor, soğuk yetmiyor..
Bunların buluşması gerekli
Bazen bir sistem iner İzmir gibi kar kısırı, rakım özürlü yere bile kar yağışı oluyor.
Perşembe gecesi kar olarak başlayan hava bende uçtu gitti.Soguma da yeterliydi ama yağışı kaçırdık![]()
Rakım bende çuvalla ama olmuyor işte
Önümüzdeki günlerde güzel sistem belirtileri var.
peki hocam örtü görmeyecekmiyiz bugun .?
Geceye ve Yarina daha şanslısınız
hocam kastamonu mgm de hafif karlı gosterıyor ama hıc birşey yok merkezde yagıs yokmu yagıcaktı ama yagmıyor gene
Ustalar daha iyi bilir ama
Yarına daha iyi bir kar yağışı görünüyor
Hatta ihya eder sizi önümüzdeki süreç