hocam kastamonu mgm de hafif karlı gosterıyor ama hıc birşey yok merkezde yagıs yokmu yagıcaktı ama yagmıyor gene
Ustalar daha iyi bilir ama
Yarına daha iyi bir kar yağışı görünüyor
Hatta ihya eder sizi önümüzdeki süreç
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhocam kastamonu mgm de hafif karlı gosterıyor ama hıc birşey yok merkezde yagıs yokmu yagıcaktı ama yagmıyor gene
Ustalar daha iyi bilir ama
Yarına daha iyi bir kar yağışı görünüyor
Hatta ihya eder sizi önümüzdeki süreç
Teşekkürler Toca_Tr23
Hayirlı sabahlar yarına Konya için uyarı yapıldı : Yapılan son değerlendirmelere göre; Pazar (29.12.2019) günü sabah saatlerinden itibaren İç Anadolu’nun güneyi ile Akdeniz’in iç ve yüksek kesimlerinde (1000 m. üzeri) kar şeklinde görülecek olan yağışların, zamanla etkisini artırarak Konya ve Karaman çevrelerinde kuvvetli (10 ila 20 cm), yüksek kesimlerinde yoğun (20 ila 40 cm) olarak Pazartesi (30.12.2019) akşam saatlerine kadar etkili olması beklendiğinden başta Akdeniz’i İç Anadolu’ya bağlayan Alacabel ve Sertavul geçitleri ile karayollarında yaşanabilecek buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Hadisenin Şiddeti
Kuvvetli Kar
Başlama-Bitiş Zamanı
29.12.2019 09:00-30.12.2019 18:00
inşallah sapmamıştır Whisper abi:P
Süper Lig
Beşiktaş 4 Gençlerbirliği 1
Herkese geçmiş olsun
Allah afetinden korusun
Bolu yolundayım allahıb izniyle 1 saate ordayım
Hayırlı yolculuklar
Bu bolu delirtecek beni kar saati azalıyo gece 10 da da başlamazsa çöp
Çöp değil kardır o
Az daha gözetleme et Bilal
ankara hafta sonu en azından tutacak bir kar alırmı
Ankara yağış alır denmişti
Geçerli abim
Eskişehirde kar başlamadı
Bizde de yok.İki gündür kky var
Gece karla başladı ama arkası gelmedi
Bekliyoruz kar yağışını var,yağacak Allah'ın izniyle
KIRMIZI YOSUN ALARMI
İstanbul'daki lodos nedeniyle kırmızı yosunlar Caddebostan sahiline vurdu. Yosunlar nedeniyle Caddebostan'dan Maltepe'ye kadar uzanan sahil kızıla boyandı. Kayalıkların üzerini de kaplayan yosunları temizlemek için ekipler çalışma başlattı. Sahile getirilen İBB, İSTAÇ'a bağlı iş makinası yosunları toplayarak kamyonlara yükledi.
Tamam abi sana ve tüm gece kondu taraftarına ve büyük Ankaragücü ne iyi geceler
Sana da abim
Gece gece geldin kondun siteye![]()
Bende sana cevap yazarken bende de kar başladı.
9 gibi beklerdim ama yağıyor Maşallah maşallah
![]()
![]()
Abicim arkadaş Ankara ya zayıf kar bekliyor sistem 72 saat içine girdi bundan sonra degismez hatta yağış artar gece güncellemesinde Ankara'yı gömdü ben demek istiyorum ufak degisimlerle konya yağmur alabilir burda fazla milletti umutlandirmasin sistem Ankara Kırıkkale sistemi.
Tamam abim
Sende tecrübene dayanarak yazmışsın..
O arkadaşımız öyle yorum getirmis sende böyle demişsin..
Allah'ın takdirine kalmış yine de.
Sende, arkadaşta yanilabilir..
Soru soruluyor cevap yazılıyor işte .Hava işi herşey olur
Sistemin ana merkezi Ankara ve Kırıkkale siklon batıda her geçen güncelleme de yağış artiyor sunuda deseydin keşke siklon derinlesirse konya yağmur alabilir tekrar soyluyorum sistem tam merkezi Ankara Kırıkkale
Sende eklemiş oldun
Hayırlısı olsun bekleyelim görelim.
Abi yakın zamanda Kahramanmaras 840 rakımda kar ihtimali var mı?
Ustalar merkezde yok, kuzey ilceleri yoğun kar yağışlı derler
29 .12.2019
Afyonkarahisar
Bekleriz kar tifan