Whisper tarafından yazılan gönderiler

burada bulunsun Bilal Tan

bolu da daha arabların camları buz tutmadı bile normalde ekim sonundan itibaren başlardı sabahları istanbulu hiç saymıyorum zaten 24 kasımdan itibaren bir haraketlilik var gibi gündüz sıcaklıkları mevsim normallerinin 1-2 derece üstünde kalacak 3-4 veya 5-6 derece üzerindeki sıcaklık güzel rötüşlenecek

iç anadoluda bir gün sonra başlıycak hareketlilik 25 kasım akşamüstü gibi

aralık sistemine kadar öyle gidecek aralıkta sağlam bişey gelirse sinan abinin dediği sistem ilçeler kar yapabilir iç anadolu ve batı karadeniz için konuşuyorum batı karadenizin kıyı kesimlerinde ki belde ve ilçeleri saymıyorum

Andorra 0 Türkiye 2

Son maçımızı da kazanarak noktaladık

Tekrar tebrikler takımımıza

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Türkiye 0 İzlanda 0

Puanımız 20 oldu ve Avrupa'dayız

Tebrikler A millî takımımıza

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların Antalya ve Mersin çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, deniz üzerinde küçük çaplı hortum oluşumu riski vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Aydın’ın batısı (Söke, Kuşadası, Didim), Muğla il geneli, Antalya’nın batı kıyı ilçelerinde ( Kaş, Kale, Finike, Kumluca ve Kemer) kuvvetli(21-50 kg/m2), Muğla’nın Marmaris, Ula, Köyceğiz ve Datça ilçelerinde çok kuvvetli(51-75 kg/ m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

MERKÜR TUTULMASI

Güneş’e en yakın gezegen olup aynı zamanda Güneş Sistemi’nin en küçük gezegeni olarak bilinen Merkür, 30 Ekim’de duraklamaya, 1 Kasım’dan itibaren ise geri hareketine başladı. Bugün yaşanacak Merkür tutulması için ise geri sayım başladı. Özellikle astronomi ile ilgilenenlerin yakından takip ettiği Merkür tutulması olayı, 15:30’dan itibaren TÜBİTAK aracılığıyla canlı olarak takip edilebilecek.

süper lig

Göztepe 1 Malatyaspor 1

Trabzonspor 1 Alanyaspor 0

Beşiktaş 1 Denizlispor 0

Başakşehir 2 Ankaragücü 1

İlk 13 puan durumu

Bangladeş'in güney ve güneybatı sahillerini vuran Bulbul Kasırgası'nın yol açtığı şiddetli yağış ve fırtınada 3 kişi hayatını kaybetti.

Dhaka Tribune'deki habere göre, Khulna ve Patuakhali bölgelerinde etkili olan yağış ve fırtına nedeniyle 3 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.

Yetkililer, en az 1,5 milyon kişinin güvenli bölgelere tahliye edildiğini bildirdi.

Beraberindeki rüzgarların hızı saatte 120 kilometreye kadar varan Bulbul Kasırgası'nın ülkenin kuzeydoğu tarafına ilerlediği kaydedildi.

Hindistan'ın Batı Bengal ve Odisha eyaletlerini de vuran yoğun yağış sebebiyle meydana gelen afet ve kazalarda 2 kişi hayatını kaybetmişti.

UEFA Avrupa ligi

Krasnodar 3 Trabzonspor 1 maç sonucu

Braga 2 Beşiktaş 1

Wolfberger 0 Başakşehir 0 bu maçlarda 2.yarılar oynanıyor

Başakşehir aldı parayı ve puanları yine,helal olsun

Wolfsberger 0 Başakşehir 3

Braga 3 Beşiktaş 1