Denizlispor 1 Fenerbahçe 2
maç sonucu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDenizlispor 1 Fenerbahçe 2
maç sonucu
Süper ligde bugün
Kayserispor 1 Kasımpaşa 1
Alanyaspor 5 Rizespor 2
Devam etmekte olan maçta
Denizlispor 0 Fenerbahce 1
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Yağışların yarın Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Sağlıkla mutlulukla nice güzel yaşlara UsTaD
Ad günün kutlu olsun abim
Süper ligde bugün
Antalyaspor 0 Gençlerbirliği 6
Başakşehir 2 Göztepe 1
Trabzonspor 4 Gaziantep 1
Ankaragücü 0 Beşiktaş 0
Süper Lig
Galatasaray 3 Sivasspor 2
Maç sonucu
Akdeniz Bölge Sorumlusu EnesT_ olmuştur..
Hayırlı olsun abim
Buraya atalım da bulunsun.Sohbette kaynar gider
herkese günaydın, modellere baktıgımizda ekim sonu ya da kasim başı gelmesi muhtemel sistemin polar ataklı oldugunu tek ben görmüyorum umarım. Bu kışin da kaderi bu bana göre. Sibirya bekleyenler için umutlu degilim ama insallah diyelim.
Başkan, evet bağlamamak lazim zaten. Ama bu sene ki baglanmalı , şöyle diyiyim, sonbahar kışın habercisi bu sene, baskin pozitif endeks ve modellere şuan yansiyan sistem sinyalleri, bu seson bunu cok gorecegiz. Normalde baglamam ama bazen de baglanmali.
Başkan bu arada tahminini çok begendim, yalniz bana sorarsan doğu karadenizi doğu kesimlerden ayirmani oneririm, orasi benim gördugum normaller civari ve altı gözükuyor.
Paylaşıldımı abi
CAN yayınlanınca atar abim.
Bravo milliler
Fransa dan puanla dönüyoruz.
Fransa 1 Türkiye 1
İki maçta 4 puan aldık Fransa'dan
TEBRİKLER![]()
![]()
BİR İLK ,İKİ MADALYA GELDİ TEBRİKLER SPORCULARIMIZA :alkıs:
Dünya Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda Türkiye bir ilki yaşadı. İbrahim Çolak halka aleti finalinde inanılmaz performansıyla güçlü rakiplerini geride bırakıp tarihi şampiyonluğa uzandı. 2020 Tokyo Olimpiyatı Oyunları’na katılma hakkı elde eden 24 yaşındaki milli sporcumuz ayrıca bu başarısıyla Dünya Şampiyonası tarihinde madalya kazanan ilk Türk cimnastikçi unvanını elde etti.
Dünya Artistik Cimnastik Şampiyonası tarihinde ilk kez çifte madalya elde etti... ‘Çılgın Türkler’in cimnastikteki tarih yazarlığı dün de sürdü. İbrahim Çolak’ın halka aletindeki Dünya şampiyonluğunun ardından bir zafer de Ahmet Önder’le geldi. Paralel alet finalinde 14.983 puan toplayan Ahmet Önder, Dünya ikincisi oldu ve bu kulvarda madalya kazanan ikinci cimnastikçi olarak tarihe geçti.
Ferhat Arıcan da yine aynı alette 5. oldu
Bu akşam Futbolda millilerimiz
Fransa maçına çıkacaklar
Saat 21.45 TRT1 de naklen yayınlanacak
90.dakika da attığımız golle maçı 1-0 kazandık ve puanımızı 18 e çıkardık.
Zor oldu ama kazanılması gereken bir maçtı.
Tebrikler milli takımımıza
![]()
![]()
Türkiye Arnavutluk milli maçı saat 21.45 de TRT 1 de
Millilere başarılar
Süper Tayfun Hagibis Japonya'ya ilerliyor
Sadece 24 saat içinde tropikal fırtınadan süper tayfuna dönüştü.
Batı Pasifik'te hızlı bir şekilde ilerleyen "Süper Tayfun Hagibis", Japonya'yı da doğrudan etkileyebilir. Tayfunun, taşkınlara neden olabileceği öngörülüyor.
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Yağışların; Artvin'in kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m²) olması beklendiğinden sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir