Whisper tarafından yazılan gönderiler

YAŞADIĞIM GERÇEK BİR OLAYDIR

2016 senesinde Aralık ayının sonlarındaydık hava diğer kışlara göre daha soğuktu ve yaklaşık 2-2.5 haftadır yağmur kesintisiz yağıyordu her mersinli bu duruma alışıktır sonbahar ve kışta gerçekten çok fazla yağış alan şehirlerdeniz ve neredeyse her kış 2-3 defa aşırı yağış,sel gibi durumlardan okullar tatil edilir .

okuldan eve dönmüştüm saat 5 civarıydı e tabi bizim buralarda kış ve sonbaharın sonunda hep çamur olur çamurlara basmamaya dikkat ederek eve doğru devam ediyordum yağmur yağıyordu ve şiddetliydi evdede sürekli yaptığım ve çok sevdiğim kış aktivitelerinden biri olan terasta yağmuru ve gök gürültüsünü seyrederken bir yandan kulaklıkla müzik dinleyip bir yandanda sıcak çikolotamı içiyordum saat ilerledikçe yağmur şiddetini arttırdı ve saat 11.00 da o kadar şiddetlendiki yani nasıl anlatılır bilmiyorum resmen yağmur damlalarının arasında mesafe yok gök gürleye gürleye yağıyor o kadar sert o kadar güçlü ki ve sabaha kadar hızını koruyarak yağdı ve bende dahil tüm Mersin uyanıktık sabah 5 te okula doğru yola çıkmam saat 4.30 da uyanmam gerekiyordu normalde bu tür yağmurlarda anında resmi yazı gelir okul tatil olurdu ama bu sabah öyle olmadı benimde devamsızlığım fazla olduğu için mecburen okula gitmek zorunda kaldım babam beni okula bırakırken yollar perişan bir haldeydi su tekeli tamamını kaplamıştı resmen bazı yerlerde diz boyu su vardı yürüyerek 10 dk. olan yolu araba ile 40. dakikada aldık hiç trafik olmamasına rağmen ve yağmur dehşet bir şekilde yapmaya devam ediyordu babam beni okula bıraktı sınıfta sadece ben vardım kimse okula gelmemişti babam gittikten 30-40 dk sonra resmi yazı gelmişti okulda mahsur kalmıştım ve sınıfları çoktaan su basmıştı tuvaletler su altında kalmıştı resmen bir de okul yeni yapılmıştı bu yüzden fazla dayanamadı suya babam 1 saat sonra beni aldı arabayla dizlerime kadar pantolonum su içindeydi ve hava 5-6? dereceydi eve varana kadar nasıl zatüre olmadığımı bende bilmiyorum eve vardık ve yağmur akşama kadar etkisini sürdürdü sonra yavaşlayarak devam etti ...

Sadece senin sınıfta olman da işin tuzu biberi olmuş abim..

Eline emeğine sağlık

Dorian kasırgası canlı yayın

Marsh harbour a ulaştı

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Süper Lig

Karman çorman bir maç sonunda Galatasaray kayserispor'u 3-2 mağlup etti

Hakem her türlü hatalı maç yönetti.

4 kırmızı kart 5 gol vardı maçta

Diğer maçta

Kasımpaşa 0 Ankaragücü 1

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; yarın (Cuma) öğle saatlerinden itibaren Rize çevreleri ile Trabzon’un doğu (Araklı, Of, Sürmene, Hayrat, Dernekpazarı) ve Artvin’in kıyı (Arhavi, Kemalpaşa, Hopa, Murgul, Borçka) ilçelerinde, Cumartesi günü sabah saatlerine kadar çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m²) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Çekilen kura sonucu şampiyonlar ligi

A grubu

Paris PSG

Real Madrid

Clup Brugge

Galatasaray

B grubu

Bayern

Tottenham

Olympiakos

Kızıl yıldız

C grubu

Manchester city

Shakhtar Donetsk

Dinamo Zagreb

Atalanta

D grubu

Juventus

Atletico Madrid

Bayer 04 Leverkusen

Lokomotiv Moskova

E grubu

Liverpool

Napoli

Salzburg

Geng

F grubu

Barcelona

Dortmund

İnter

Slavia Prag

G grubu

Zenit

Benfica

Lyon

Leipzig

H grubu

Chelsea

Ajax

Valencia

Lille

Trabzonspor AEK maçı Trt1 de naklen

Veriliyor şuan

20.30 da başladı

Madrid'de yağmur ve dolu hasara yol açtı

İspanya'nın başkenti Madrid'de kuvvetli yağmur ve dolu nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerini su bastı, çevre yolları ve metro hatları ulaşıma kapatıldı.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Madrid

İspanya'nın başkenti Madrid'de gün boyArganda del Rey'de 17.30-18.00 arasında metrekareye 40 litreden fazla yağış düştü. Şiddetli yağışın ve dolunun etkisiyle çok sayıda araç zarar gördü, ev ve iş yerlerini su bastı.Etkili olan sağanak ve dolu başta Arganda del Rey, Valdemoro ve Rivas ilçeleri olmak üzere kent genelinde yaşamı olumsuz etkiledi.

Madrid özerk yönetimi hükümeti ve yerel belediyelerinden yapılan açıklamaya göre, kentteki 5 metro hattı ile M-40 ve M-30 çevre yolları ve bazı yollar ulaşıma kapatıldı.

BAL ARISI

Süper Lig te son maçta

Gaziantep 4 Gençlerbirliği 1

Premier Lig'de haftanın dev maçında Liverpool Anfied Road'ta ezeli rakibi Arsenal'i 3-1'lik skorla yenerken, Van Dijk kırmızı-beyazlı formayla bir ilki yaşadı...
    Karşılaşmanın 7. dakikasında Arsenal'in 80 milyon euroluk transferi Nicholas Pepe, Dijk'e çalım atarak rakibini ekarte eden ilk oyuncu oldu

50 maçtır çalım yemiyordu!

Hollandalı savunmacı, Premier Lig'de çıktığı 50 maçta çalım yemeyerek rekora imzasını koymuştu.

Galatasaray 1 Konyaspor 1

Antalyaspor 0 Denizlispor 2