ÇANAKKALE
Çanakkale'de beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.
Şemdinli'de kar tatili
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bugün öğleden sonrası için tatil edildi.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Yerleşim yeri yollarının kapandığı Şemdinli ilçesinde bugün öğleden sonrası için ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.
Hakkari'de kar tatili
Hakkari'de kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle okullar yarım gün tatil edildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, kentte yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve bağlı köylerde bugün (Perşembe) öğleden sonrası için eğitime ara verildiğini söyledi. Yetkileri, 4 Ocak 2019 günü için de değerlendirme yaptıklarını ifade ettiler.
Kırklareli'nde eğitime kar tatili
Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde akşam saatlerinde yoğun bir şekilde başlayan kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
Malkara'da eğitime kar engeli
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.
Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçede etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime yarın için ara verildiği kaydedildi.
Kırklareli'nde bir ilçede daha okullar tatil
Kırklareli'nin Demirköy ilçesinin yanı sıra Kofçaz ilçesinde de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
Deniz ulaşımına hava engeli
Bursa İstanbul İstanbul Bursa arasında yapılması planlanan 7 8.30 ve 9.30 deniz otobüsü seferleri karşılıklı olarak iptal edildi