Beşiktaş Kayseri engelini 2-0 la aştı.Takibe devam dedi.
Biraz eski olaylara parmak basalım..
Şenol hoca konuşmalarına devam ediyor
"Suçlama yaparak taraftar üzerinde infial çıkaran, ortalığı toz dumana katıp nemalanmaya çalışanlardan olmadık, olmayacağız der...
Yapma be güzel abim,kendi söylediğin sözlerin ile çakışıyorsun maşallah.Trabzon Fener düşmanlığı senin sayende pekişti.
Ortalık durulmuşken geldin tekrar Trabzon'un başına ve Fener maçı öncesi"unutmadık,intikam,hesap göreceğiz"dedin ortalık yangın yerine döndü..
Bir diğer açıklaman Trabzonda yine hocasın,Trabzon taraftarını sözde ben durduruyorum dedin ama
"Bir kitlede var hesap soralım diyor,adalet için kan dökelimmi diyor,ben ne diyeyim o taraftara şimdi,nasıl durdurayım onları?Durdurmak istiyorum ama lütfen lütfen bu insanlar aptal değil,bu toplum aptal değil,bu toplum neler olduğunu görüyor"diyerek aba altından sopa edip taraftarlara Fenerbahçe kulübünü hedef gösterdin resmen.Ne oldu? maç sonunda oyuncuları taşıyan otobüse kurşun sıkıldı..
Bursa Beşiktaş takımları 2003-2004 veya 1 yukarı 2 aşağı zamanlardan kalma düşmanlıkları var ve sen yine Bursaspor'un hocasıyken Beşiktaş takımını ve idarecileri kastederek"İstanbul'un havası kirli"dedin..Dedin ama geldin o kirli havada Beşiktaş kulübüne hoca oldun..Kirli hava nerede kaldı peki?
Çok eskiye dayanan Rize-Trabzon gerginliği de var..O gerginlikte sizlerin zamanından kalma yine taş atma işleri,Trabzon 2-1 galipken kaleyi terk etme işleri ve sonucunda 3-2 Trabzonun yenilgisi arkasına Rizesporun ligten düşmesi.
Velhasıl "masum değiliz hiç birimz"boşa nefes tüketmeyelim abiler..