Galatasaray 3 Bursaspor 0
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
108h Trakya yoğun kar der ustalarımız

-
Buyron hocam geldi çaylar.Sistem getirene 3 aylik beleş :çokkomik:8o

eyvallah sana sistem,n kralını edecem..Ama şimdi ama sabah ama öğlen..İnşaallah -
Boşuna yazmıyoruz spor konusuna :rahat:
Birazda ahkam keselim :okey: Cengiz Ünder için iyi şeyler yazmıştım ve iyi bir genç futbolcuyu kaçırdık demiştim..
Roma'da Avrupa'nın dikkatini çeken Cengiz Ünder,son 17 günde adeta bambaşka bir hikaye yazıyor..Yıldız oyuncu son 4 maçta 5 gol ve 1 asistle 6 gole direk etki etti.
4 Şubat'ta Verona maçında,11 Şubat'ta Benevento maçında,17 Şubat'ta Üdinese maçında 21 Şubat'ta da Şampiyonlar liginde gol atan oyuncumuz genç yaşına rağmen tüm Avrupa da tanınan bir isim oldu..
Önü açık ve bu seviye de kalmayacak..Gün geçtikçe daha da ünlenecek bence..
Çay eden yokmu?

31 Temmuz 2017
Roma Juventus maçını es geçtik..Geç açtım ama sanki vaktini denk etmişim gibi oldu..2.yarnın başların da açıp birde
ettim,döndüm tv başına ve Cengiz girdi oyuna..Bu çocuğu kaçırdılar bizden vallah..Jilet gibi keskin,pamuk gibi yumuşak bir oyuncu :alkis: Roma golü ve penaltıları gördüm.Cengiz penaltıyı da iyi attı..1-1 sonunda maçın sonucu Juventus Romayı 5-4 mağlup etti..Böyle devam ederse Cengiz el yakacak ..26 Temmuz 2017
Cengiz Roma da ilk golünü attı ve Roma kazandı.. Roma Tottenham'ı 3-2 mağlup etti..
30 Temmuz 2017
Roma -Juventus Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nın 3. haftasında karşılaşıyor.
30 Temmuz Pazar günü saat 23.05'te oynanacak Roma-Juventus maçı Kanal D'den canlı izlenebilecek.
Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, ne kadar süre alır bakalım..Salih gibi olmaz diyorum Cengiz'in durumu -
selamınaleyküm
Aleykümselam abim
-
Hocam mobilden resim atmayi bulamadim bende biraz geri donim ordaki resimler atabiliyodum aradan birini sectim tam secmisim.
Pc den görseli hem siteden hem netten kopyala yapıştır edersin..Cepten de siteden alıntı edersin..Pc den ve cepten kendi resimlerini sadece galeriye atabilirsin ama galeriden kopyala yapıştırda edersin
-
Burası ANITKAYA ,köyüm benim..Tam resmini seçmişsin Eren..Semaver başı bendim orada :rahat::rahat:
-
5 oldu maalaesf
-
Her ne kadar çok zor, hatta mucize gibi gözükse de, Beşiktaş'tan bomba bekliyoruz.
Avrupa kupalarında 203. kez mücadele edecek. Beşiktaş, Avrupa'da yaptığı 202 müsabakada, 77 galibiyet, 44 beraberlik ve 81 mağlubiyet aldı. Avrupa kupalarında rakip fileleri 264 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde 286 gol gördü.
Bu akşam 22.45 ten itibaren, TRT1 den naklen yayınlanacak.
Bol şanslar Beşiktaş'a
-
Ben fazla yaşamam dayım en fazla 50-55
Bu zamana kadar neden yaşadın? Senin tahmin ve kararın değildir. Yaradan bir nokta koyar, bizde o noktaya varır stop ederiz abim
-
Sakalimiz yokki agarsın
Öyle anlamı yok ki. Sadece çok yaşa sakalına ak düşsün anlamında söylenir. Uzaması gerekmez üle ? ?
-
Hay bin yaşa sen.. Sakalın ağarsın inşaallah.
-
Sen soba, kömür, odun et Manhstein abim. Gelecek gelecek
-

Haydi GFS çayı geldi. Bu gece esas oğlanı görelim