Whisper tarafından yazılan gönderiler

Burayı epey ihmal ettik..Şimdiden sonra serin hava ederiz,her konuya dalarız terlemeyiz..
    Burada ne etmek istemişler?neden gerek duymuşlar keratalar anlamadım amaaaaa o tek eğlence zamanını az emek çok karla kapatmayı düstur edinmişler..Bizim için" avanaklar anlamazlar,akarlar"demiş olsalar gerek..
    Arka koltuktan araba sürmek böyle olur..Orhan baba uzun uzadıya bi adam olsa anlardım.Patetes çuvalı boyunda bir insan işte

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Önce Harvey,daha sonra geçtiği yerleri çöplüğe çeviren Irma kasırgası arkasında büyük maddi manevi hasarlar bıraktı.ABD gibi büyük bir ülkeyi çaresizliğe maruz bırakan Irma,Harvey kasırgaları geriye 290 milyar dolar gibi bir yük bıraktı.Canlı yayınlar şimdi hasarlı yerlerin görüntülerini veriyorlar.
    Ders alınacak sıcak olay ise,zarar görenlere yardım için ,Beyonce, George Clooney, Julia Robert, Barbara Streisand ve Reese Witherspoon gibi ünlülerin katılımıyla 15 milyon dolar bağışın toplanması ..
    Canlı

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Porto gibi bir takımı sürklase etmek,tüm golleri atmak,oyunu baştan sona elinde tutmak,yönetmek büyük başarı..Ligin şampiyonu hatta son iki senenin şampiyonu destan yazdı..Kadro derinliği ile,güçlü ve atletik kadrosuyla bu sene elinde süpürge,faraş epey temizlik edecek,toz atacak gibi duruyor.
    İnşaallah bize has saçma sapan sorunlara gömülüp hayal kırıklığı yaşamayız.Daha önce şampiyonlar liginde,Avrupa'da fırsat tepen Galatasaray ve Fenerbahçe örnekleri var ortada.

Konyaspor Marsilya maçını atladık Maalesef.Basaksehir ve Konyaspor Avrupa liginde yarın oynayacaklar.
    Beşiktaş Porto maçı 2-1 devam ediyor.64.dakika oynanıyor.

Devre Oldu 2-1 öndeyiz.Talisca 13 dakikada takımını öne geçirdi.
    21 dakikada Tosic kendi kalemize golü attı.28 dakikada Cenk Beşiktası 2-1 öne geçirdi.Bulundugum yerde net Sorun oldu.Biz yazana kadar devre oldu :D

Hay dayın sevsin seni abim ^^ Büyük adamsın vallah hava senden sorulur :alkis:
    Yetkili dediysek canlı yayınlara çıkanlar ve bilhassa Fransa bu iş için ayakta.Irma karayiplerde ki adalarını yerle bir etti..Şimdide önlem alıyorlar Jose için,İnşaallah dediğin gibi olur..

IRMA şoku sürerken şimdi de JOSE kasırgası için çanlar çalıyor..Irma'nın ardından saatte hızı 240 km ye ulaşacak Jose kasırgasının da Haiti ve Küba'dan üzerinden Florida ve diğer eyaletler de etkili olması bekleniyor.
    Bu büyük hava olaylarını takip etmek için ben bi ekip edecem o olacak.Hemen görev taksim edemde görün gününüzü :D Kasırgalar sönene kadar izinleri kaldırdım :rofl: :rofl:
    Ne biçim bir habercilik zihniyeti var bizimkiler de anlamadım gitti.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Ş.Ligi grup maçları bugün saat 21.45 te Beşiktaş Porto deplesmanın da.
    Başakşehir ise Avrupa ligi grup maçları için İstanbul'da Ludogorets takımını msafir edecek.
    Takımlarımıza başarılar dileriz

Irma geçtiği yerlerin hem coğrafyasını hem biyolojisini değiştirdi.Nasa bir fotoğraf ile farkın ne kadar çok olduğunu belgeledi.300 km hızı ve en hırçın anında Karayip Adalarını vuran Irma kasırgası etkisini hala sürdürüyor.Yemyeşil olan ada kasırga sonrası adeta kararmış.

The content cannot be displayed because it is no longer available.