Yazam da totem olsun :cursing: O.Sahan maç 2-1 TS önde
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu Souza tapulu bize.Hala kadroda hala sofrada, çorba içiyor her yere doküyor,d olma yiyor bozagina tıkılıyor :D netsek de kurtulsak bu kımıl zararlısından
-
Gol Alper maç 1-1 dakika 45
-
Antalyaspor 1 Akhisar Belediye 1
Fenerbahçe 0 Trabzonspor 1 -
Gol Burak.. TS 1-0 önde
-
Ben beklemem, ayıp diye bişey var. Şakası bile hoş değil, lakin yazdık buralara. Eğer Avrupa maçında olduğu gibi TS.a yakalanırsak, yandığımızın resmidir.
İLK 11'LER BELLİ OLDU
Fenerbahçe: Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, İsmail, Josef, Mehmet Topal, Dirar, Alper, Valbuena, Van Persie.
Trabzonspor: Onur, Pereira, Durica, Uğur, Mas, Okay, Kucka, Bero, Olcay, Yusuf, Burak Yılmaz -
Kayserispor 1 Göztepe 0 devre arası
Antalyaspor - Akhisar Belediye ve Fenerbahçe - Trabzonspor maçları 21.45 te başlayacak. -
Sivasspor 2 Malatyaspor 0
Osmanlıspor 1 Galatasaray 3 maçlar bitti. -
Gol Tolga dakika 56 , S. Gürler dakika 58.. Galatasaray 3- Osmanlıspor 1
Sivasspor 1 Malatyaspor 0 -
Dakika 31 gol Gomis, Galatasaray 2 - 0 önde
-
Gol Maicon Galatasaray 1-0 öne geçti
-
Karabük 3 Başakşehir 1 maç sonucu
Bursaspor 3 Alanyaspor 2 maç sonucu
Sivasspor 0 malatyaspor 0 oynanıyor
Osmanlıspor 0 Galatasaray 0 oynanıyor -
Şenol hoca ne demek istiyor?Güneş hoca arada böyle takıma,futbolcusuna,yönetime,hakemlere ateş eder..Bu daha önce çalıştığı takımlarda da böyleydi.
"transferi ben yapmıyorum" dedi geçti gitti..Adını bilmiyorum ama bir yönetici daha önce "başkanla Şenol hoca kafa kafaya verdiler,transferi götürüyorlar"gibi bir şey demişti. -
Misafir
Şu konuya cevap yazıyor FUTBOL KONUSU
Misafir arkadaşlar, üyelik almadan konulara cevap yazamazsınız, lütfen üyelik alınız. İyi forumlar iyi geceler herkese -
Maç 2-2 sonuçlandı. Bu sene lig büyüklere eziyetli geçecek gibi.