Parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey ve batı kesimleri ile Muş ve Şırnak çevrelerinin kısa süreli ve
yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.Sabah saatlerinde Muş ve Tatvan çevrelerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.
ERZURUM 14°C
IĞDIR 22°C
KARS 16°C
MALATYA 19°C
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların ; bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın ; güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin doğusunda pus yer yer sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.
BİLECİK °22°C
ÇANAKKALE 17°C
ISTANBUL 22°C
KIRKLARELI 20°C

-
Parçalı yer yer çok bulutlu, Antalya çevreleri ile bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Batı Akdeniz ile yarın (Salı) sabah saatlerinde Osmaniye ve Kahramanmaraş
çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
ADANA °C, 22°C
Parçalı yer yer çok bulutlu
ANTALYA °C, 18°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
HATAY °C, 22°C
Parçalı yer yer çok bulutlu
ISPARTA °C, 15°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
-
Biraz yaşlıca bir kadın doktora gider.
-"Doktorcuğum" der "gaz sorunum
var ancak çok şikayetçi de sayılmam.
Gaz çıkardığım zaman ne ses çıkıyorne de kötü kokuyor.
Ayrıca geldiğimden beri en az yirmi kez gaz çıkardım ama siz farkına bile varmadınız."
Doktor "şu hapları alın bir hafta sonra sizi tekrar göreyim" der.Bir hafta sonra yaşlı kadın kontrole gelir.
-"Doktorcuğum bana ne halt verdiniz bilmiyorum" der
-"Gaz çıkardığım zaman hala ses çıkmıyor ama müthiş kötü kokmaya başladı."
-"Çok iyi" der doktor "sinüsleriniz düzelmiş, şimdi sıra kulaklara geldi." -
Ahmet Kara (1870-1902)Bir büyük insanı tanıyalım kısaca
Türk, güreşçi. İlk dünya güreş şampiyonluğunu kazanmıştır.
Bugün Bulgaristan sınırları içinde bulunan Deliorman'ın Hezargrad kasabasında doğdu. Küçük yaşta güreşe başladı. Döneminin ünlü pehlivanlarından Hergeleci İbrahim'in çırağı olarak yetişti. Kuvveti ve güreş yeteneği sayesinde kısa zamanda adını duyurdu. Hayatının en başarılı güreşlerini yurt dışında yaptı. 1897'de öğretmeni Hergeleci İbrahim ile birlikte ilk kez Avrupa'ya gitti ve orada yaptığı tüm güreşleri kazandı. 1899'da XX. yy'a giriş nedeniyle Paris'te düzenlenen büyük fuar dolayısıyla yapılan ilk dünya güreş şampiyonluğu müsabakalarına katıldı. Bu şampiyonada dünyanın en seçkin güreşçilerini birbiri peşisıra yenerek ilk resmi dünya şampiyonluğunu kazandı. İstanbul'a döndüğünde padişah II. Abdülhamid tarafından Osmanî Nişanı ile ödüllendirildi. -
Bayburtlu abimiz anlattı ,
Eskilerden bir anısını.. Yaşlı yakını ishal olmuş şehre doktora gitmiş.
Doktor
-neyin amca
-ishal oldum doktor bey
-nasil yapıyorsun amca?
-valla oğlum yeri geliyor diş kesmiyor,yeri geliyor bardağa koy iç
Demis :ehuehu: :rofl:
Doktor
-amca sus Allah aşkına ne biçim tarif bu demiş :D :lol: -
Bu haşare hayvanı epeyce zaman oldu,yetenek yarışmasında bakmıştım.
Her soruya cevap vermesi,her sorulan hayvanı taklit etmesi muhteşem..
Sanatçı olsa bu kadar olur.. -
Haklısın ama MGM den ülke genelinde olan haber ağından faydalanmak mantıklı bence.
Hava durumu tahminleri sizlerden genel olur,bilgi uyarı bazında, yöresel haberler alınabilir -
Allah sizi ne ede @Sistemci5534 @ANALİZCİ :lol: makaracılar sizi
-
O admin ona da serbest :D
-
Analizci geliyom depeni delerim :lol: benden başka varmı MGM den eden.
Bana serbest :çokiyi: -
:ehuehu: :rofl: pekte çikin olmuş yav
-
UEFA Beşiktaş ve lyon u disiplin kuruluna sevk etti..
Yetkililer,maç öncesi,esnasında ve sonrasında çıkan olaylarda 7 kişinin yaralandığını,iki takımın toplam 12 taraftarının gözaltına alındığını belirtmişlerdi... -
Ben içeyim kendim..Kaç saat oldu heç bi numara göremedik :lol: :lol:

-
Adamlara her zaman iyi el veriyoruz,onlarda kozlarını iyi oynuyorlar.
Gurbetçi vatandaşlarımız her zaman milli ve kulüp takımlarımızı zor durumda bırakıyorlar.Her zaman içinde bulundukları ortamın hıncını milli duyguları kalkan olarak kullanarak maraz çıkarıyorlar.. Avrupa ülkeleri bizim kamplarimizi ve hazırlık maclarimizi kendi ülkelerinde yapmamıza izin vermiyorlar bir kaç senedir.
Her zaman maç önü,maç sonu,en kotusude dün gece ye benzeyen sahaya girme işini adet haline getiren bir kitle.
Bugün dünkü maç sahaya girme olayına bir yorum aynen şu"küçücük bir kavga da korkak tavuk gibi kaçan,sahaya inen "le devam eden "biz yaparız" edasıyla lyona malzeme veren aklı evveller varken,daha çok cereme çekeriz ülke olarak.