KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güney ve batısı ile Antalya ve Karaman çevrelerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (21-75 mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağışlar bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte kar örtüsüne sahip yüksek kesimlerde kar erimeleri de görüleceği tahmin ediliyor. Kuvvetli yağış ve yer yer kar erimelerinin oluşturabileceği, sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Yağış miktarı
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güney ve batısı ile Antalya ve Karaman çevrelerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (21-75 mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağışlar bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte kar örtüsüne sahip yüksek kesimlerde kar erimeleri de görüleceği tahmin ediliyor. Kuvvetli yağış ve yer yer kar erimelerinin oluşturabileceği, sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
ERZURUM 7°C
KARS 10°C
MALATYA 12°CTUNCELİ 13°C

-

Fırtına
Doğu Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
Karadeniz
Hava Durumu: Çok bulutlu, doğusu sağanak yağışlı,
Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, akşam güneydoğudan, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde,
Dalga: 1,0 ila 1,5m
Görüş: İyi, yağış anında orta.
Marmara
Hava Durumu: Parçalı bulutlu,
Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde,
Dalga: 0,5 ila 1,0m
Görüş: İyi.
Ege
Hava Durumu: Parçalı bulutlu, güneyi sağanak yağışlı,
Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu, güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5, Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde,
Dalga: 1,0 ila 2,0m
Görüş: İyi, yağış anında orta.
Akdeniz
Hava Durumu: Çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı,
Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 doğusu 4 ila 6, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6, öğle saatlerine kadar batısında 5 ila 7 kuvvetinde,
Dalga: 1,0 ila 2,0m, doğusu 1,5 ila 2,5m, Orta Akdeniz'de öğle saatlerine kadar 3,0m
Görüş: İyi, yağış anında orta.VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Çok bulutlu ve yağmurlu, Rüzgar: Kuzeydoğu zamanla güney ve güneydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), zaman zaman 7 kuvvetinde (60 km/saat) ; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta. -
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güney ve batısı ile Antalya ve Karaman çevrelerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (21-75 mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağışlar bekleniyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte kar örtüsüne sahip yüksek kesimlerde kar erimeleri de görüleceği tahmin ediliyor. Kuvvetli yağış ve yer yer kar erimelerinin oluşturabileceği, sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Bölge geneli,Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Yağışların akşam saatlerinden sonra kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor
ADANA 19°C
ANTALYA 20°C
BURDUR 16°C
HATAY 17°C
A.KARAHISAR 16°C

-
Daha karpuz felan çıkmadı ne denizi?
 -
Aman et et.. Emeğin yağlı olsun
-
Masallahiniz var :thumbup::D:thumbup:
Sende kenardan "koca koca adamlar neler diyorlar"diye kıs kıs gül he? :D:D  
-
Futbol konusunu kapatalım hababama gelen müfettiş gibi oluyorum..sapıyorum :D
-
Hobidir ve eglence demektir.Bazen olmasın demek gerekiyor her ne kadar futbolu sevsemde,bu keferelere kızgınım,bir insana Yılda 3,5 milyon Euro, yani Ayda 962 bin 500 lira civarında para alanlar baksınlar maçlara.Zaten bizden çıkıyor bu paralar ama direk ama dolaylı yollardan..
Bir ayda neredeyse 900 kişinin aldığını bir adama kamyonla yüklersen,millette ne milli ruh kalır ne sevgi ne saygı.. yine ates bastı -
Daha hiç birine abone olmadım,bes kurus vermedim.Vermem de
-
Gigs he oyoyoy :thumbsup: :ehuehu:
Eyvallah sagolun.. -
afyonspor mu bu ? :lol:
Ne vuruyon nen :lol: Anıtkaya 1.amatör..
Afyonda askere gitmeden oynadım B takımında..Nevzat Güzelırmak vardı takımın başında..A takımla antremanlara başladık çıkmaya ama ne ortam ne zaman müsade etmedi askerlik çattı öyle böyle derken cırt oldu herşey..
Devam edebilseydik belki bize de ekmek çıkardı futboldan. -
He vallah benim,dur kadroyuda atem sonra silerik

-
Barca evine döner Mehmet zor o iş..
-
Bu anı da gayet iyiymiş :ehuehu: :rofl: :rofl: